0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinacaba oylamadığım birileri kaldımı ki?? gözlerim bozulcak artık takp etmekten birde 2. sıraya geriledim O ilk 10 çok degişecek daha Hep öyle kalacakmı sanıyodun Daha 1.5 ay var biliyorum zaten hep söylüyordum bu değişecek diye ama 2. görünce kendimi ilk bi kötü oldum dahada çok değişecek böylede kalımıcak kesin...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinacaba oylamadığım birileri kaldımı ki?? gözlerim bozulcak artık takp etmekten birde 2. sıraya geriledim O ilk 10 çok degişecek daha Hep öyle kalacakmı sanıyodun Daha 1.5 ay var
acaba oylamadığım birileri kaldımı ki?? gözlerim bozulcak artık takp etmekten birde 2. sıraya geriledim
benım dermanım olsa coktann değişmişti o tabloda dinlenmem gerenk yuhalanmak istemıyorum. bide anneme söz verdim katılmıcam diye
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenım dermanım olsa coktann değişmişti o tabloda dinlenmem gerenk yuhalanmak istemıyorum. bide anneme söz verdim katılmıcam diye gerçekten yoruyo insanı yaa bu benim 2. oylamalı yarışmam ilkine çok sarılmamıştım bu ilk azim yaptığım yarışma. ama yoruldum ve hatta sıkılmaya başladım
yenı eklenen herkesı oyladım asıdemır sen benı oylamamısın senden oyumu beklıyorum ayrıca legolas kac kez ozel mesajda yazdım sana ama cvp vermedın sendende oyumu beklıyorum