0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benm begenmeyenim ne zaman 26 olmus yaaa [/quoteLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenm begenmeyenim ne zaman 26 olmus yaaa bak ben 10.um ve 16 tanesen 4.sün 26 tane yani ters orantılı bişi var yani bazılarının ilk 10 ve ilk 5 e garezi var sıkma canını
benm begenmeyenim ne zaman 26 olmus yaaa
''arenat elif3101 engo ezel59 fatosssss happysky kuruhasanleylak NAFIYE salis serefnur starbuck''bunlar kimya beni beğenmemişler ben anlamıyorum madem beğenmiyorsunuz beğenmeyin illa orda belirteceksiniz bide onlar resim paylaşsında görelimm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin''arenat elif3101 engo ezel59 fatosssss happysky kuruhasanleylak NAFIYE salis serefnur starbuck''bunlar kimya beni beğenmemişler ben anlamıyorum madem beğenmiyorsunuz beğenmeyin illa orda belirteceksiniz bide onlar resim paylaşsında görelimmelif3101 resmi var hemen gidip beğenmeye tıkla..
Aaa benim de az önce 8 beğenmeyenim vardı gireyim en az beğenmeyen bana ait heralde yazayım diyordum 11 olmuş birden nazar değdirdim görüyomusunuz.