0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
burada neler olmuş baştan sona okuyup güldüm valla. siz çok yaşayın papatya, çilek,asi,catpat veee tüm arkadaşlar listeye yeni eklenenlere de oyları verildi. atladığım varsa ö.m lütfen birde birşey soracağım siteye bayağı bir zamandır üye olan bir arkadaşımız var. bizlere destek olmak istiyor ama destek kapalıymış.linki bile görmüyor. neden olabilir acaba ?? aa bu arada çok fazla yazan bir arkadaşımız değildir.acemidir kendileri bilen varsa yazabilir mi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinöncevatancaddybaltuanadarkinangelsiteye uğradığınızda oylarınızı alıyım lütfennnnnnnnnbana da vermemişler bana oy vermiş hepsi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinöncevatancaddybaltuanadarkinangelsiteye uğradığınızda oylarınızı alıyım lütfennnnnnnnnbana da vermemişler
öncevatancaddybaltuanadarkinangelsiteye uğradığınızda oylarınızı alıyım lütfennnnnnnnn
caddy aynı anda yazmışız
öncevatan = haylaz vermişler vermişler. bu arada çok ayıp bu kadar bensiz geyik çevirmişsiniz hatta sco bile yok
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincaddy aynı anda yazmışızAynı anda değil arada saliseler var
arkadaşlar hepinize çok tşkler buarada özel msjla diğer yarışmamada oy veren tüm arkadaşlara tşkler özel msj hakkım kalmadığı için buraya yazıyorum taft'tada melekcelik oy verdim cnm diğer üyeliğinede