0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar fotolar çok kolay kopyalanıyor ben rahatsız oldum ..ve mail attım rahatsız olanlar varsa sizde yazın lütfen..fotolar kopyalanıp bir arkadaslık sitesine eklenebilir dedim.neler neler yaparlar paranoya degıl bu ama oldugu gibi alabılıyorum ben resımlerı millette alır.erkekler neyse nede ;Dbiz bayanlar için iyi dilldalyan gibi delikanlılarız bizim fotolarımızıda kopyalayabilirler
arkadaşlar fotolar çok kolay kopyalanıyor ben rahatsız oldum ..ve mail attım rahatsız olanlar varsa sizde yazın lütfen..fotolar kopyalanıp bir arkadaslık sitesine eklenebilir dedim.neler neler yaparlar paranoya degıl bu ama oldugu gibi alabılıyorum ben resımlerı millette alır.erkekler neyse nede ;Dbiz bayanlar için iyi dill
anam kaynımı kopyalamayın sakın
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinanam kaynımı kopyalamayın sakın nie kız haberı yokmu yoksa ;Dbide onu kopyalayıp sıberaleme koyuyolarmıs ;Dtam taft eder seni
Fotoların kopyalanmasına engel olamazlar. Onun için bir kod var ama PRINT SCREEN diye bir tuşunda varlığını unutmayalım
kampanyaforum bizden mi acaba
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkampanyaforum bizden mi acaba Geçen bizleri beğenmeyen Medilayn varya o
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinFotoların kopyalanmasına engel olamazlar. Onun için bir kod var ama PRINT SCREEN diye bir tuşunda varlığını unutmayalım ama ben dedım logoları buyutsunler.hem o ne tusu bizmi basıyoz