0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu arada imzama bir link daha ekledim.kendisi benim yakışıklı kardeşim olup, oy verenlere çarşambadan itibaren destek verecektir beğendim bende tamamdır
bu arada imzama bir link daha ekledim.kendisi benim yakışıklı kardeşim olup, oy verenlere çarşambadan itibaren destek verecektir
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu arada imzama bir link daha ekledim.kendisi benim yakışıklı kardeşim olup, oy verenlere çarşambadan itibaren destek verecektir bende verdim canımsın
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu arada imzama bir link daha ekledim.kendisi benim yakışıklı kardeşim olup, oy verenlere çarşambadan itibaren destek verecektir bende verdim
kabul ettikleri fotoğrafı sonradan silebiliyolarmı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkabul ettikleri fotoğrafı sonradan silebiliyolarmı evet diye biliyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkabul ettikleri fotoğrafı sonradan silebiliyolarmı evet diye biliyorum ya neye göre siliyolar acaba boşa gitmese bari gelen oylar