0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sibel ya ben öteki fotodaki saçın rengine bayılmıstım yaaa
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsibel ya ben öteki fotodaki saçın rengine bayılmıstım yaaa bende seviyodum ama taft sevmemiş
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsibel ya ben öteki fotodaki saçın rengine bayılmıstım yaaa bende seviyodum ama taft sevmemiş tafta kıskanmıstır canım ya öyle harikaydı ki
acaba niye silindiki ben bi mana veremedim..yüzün gözükmüyormu diye silindi acaba? en azından niye silindiğini belirtseler nezaketen iyi olurdu..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinacaba niye silindiki ben bi mana veremedim..yüzün gözükmüyormu diye silindi acaba? en azından niye silindiğini belirtseler nezaketen iyi olurdu..bence ondan oldu ama dediğin gibi gayet nezaketsiz bir şekilde oldu b u arada epey de geride kalmış oldum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinacaba niye silindiki ben bi mana veremedim..yüzün gözükmüyormu diye silindi acaba? en azından niye silindiğini belirtseler nezaketen iyi olurdu..bence ondan oldu ama dediğin gibi gayet nezaketsiz bir şekilde oldu b u arada epey de geride kalmış oldum ayy kıyamamm herkes oy versn ya sibelee kalmasın geride