Gönderen Konu: Dente Computer.. en çok puanı toplayan 30 kişi hediye kazanacak  (Okunma sayısı 30674 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

awelya

• Ziyaretçi
Birbirinden güzel bu hediyelerden birini kazanmak istiyorsanız... Durmayın, sizde yarışmamıza katılın! En yüksek puanı toplayan ilk 30 yarışmacıdan biri siz neden olmayasınız?

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

KATILIM KOŞULLARI :

1.Yarışma, apps.facebook.com/dentecomputer adresli internet sitesi üzerinden gerçekleştirilecek olan "Dente Computer Sosyal Medyada!" isimli kampanya 13/05/2010 tarihinde başlayıp 13/06/2010 tarihinde saat 18:00'de sona erecektir. 

2. Yarışmaya katılım ücretsizdir. Katılım için başka ticari bir koşul aranmamaktadır. 

3. Yarışmaya katılan kişiler hayran sayfasına üye olarak ve kampanya kurgusu içerisindeki araçları kullanarak puan kazanırlar. En fazla puan kazanan belirtilen sayıda kişi duyurularda belirtilen hediyeleri kazanır. Dente Computer stoklarla bağlantılı olarak verilecek ödülleri değiştirme hakkına sahiptir. 

Yarışmaya katılım: 150 puan 
      Arkadaşını davet etmek: 10 puan 
      Başarılı davet: 100 puan 
      Haberleri profilinde yayınlamak : 50 puan 

4. Hediye verilecek ödüller sadece kazanan kişiler tarafından teslim alınabilir, ödül kazanım hakkı başkasına devredilemez. 

5. Yarışmada en fazla puan toplayan 30 kişi Dente Computer ait olan ödülleri kazanacaktır. 

6. 12 yaşından küçük olanlar bu yarışmaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ödül verilmez. 

7.Dente Computer çalışanları ve yakınları kampanyadan ödül kazanamaz. 

8. Kullanıcıların kazanmaları durumunda, gerçek bir e-posta adresiyle ve isim&soy isim ile yarışmaya katılmış olmaları şarttır. Her kullanıcıyla yarışmaya kayıtlı olduğu e-posta adresi üzerinden iletişime geçilecektir. 

9. Katılımcıların ve kullanıcıların iletişim bilgilerini yanlış vermelerinden kaynaklanan gecikmelerden, yaşanacak aksaklıklardan, hediye hakkının başka bir kişiye geçmesi durumundan Dente Computer sorumlu tutulamaz. 

10. Yarışma boyunca, yarışma sonuçlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde bilgisayar teknolojilerini kullanarak hile yaptığı ya da haksız yollardan puan kazandığı tespit edilen yarışmacının o güne kadarki bütün yarışma verilerini hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkını saklı tutar. 

11. Kazananlarla Dente Computer irtibata geçecek ve hediyeyi ulaştırma konusunda kazananları bilgilendirecektir. Kazanan listeleriyle ilgili Dente Computer kayıtları esas alınacaktır. 

12. Yarışma kaydı sırasında yarışmacı tarafından yanlış beyan edilen bilgiler dolayısıyla yaşanacak aksaklıklardan Dente Computer sorumlu tutulamaz.Yarışmacılar Dente Computer tarafından hazırlanmış hayran sayfasına üye olmak zorundadırlar. 

13. Dente Computer, bu yarışmaya katılan kullanıcılara iletişim ve tanıtım amaçlı e-posta gönderim yapma hakkını saklı tutar. 

14. Yarışmasına katılan herkes bu katılım şartlarını kabul etmiş sayılır. 

15. Dente Computer önceden haber vermeksizin yarışma koşullarını değiştirme hakkına sahiptir. 

16. Bu kampanya Milli Piyango İdaresi'nce belirlenen çekiliş ve ikramiyeler kapsamı dışındadır.

17. Dente Computer Sosyal Medyada kampanyasıyla ilgili her türlü soru, öneri ve şikayetleriniz için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresini kullanabilirsiniz.
« Son Düzenleme: 16 Mayıs 2010, 15:47:09 Gönderen: awelya »

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
saolun awelya güzel bir kampanya ben daha yeni gördüm forum olarak kapanmışısız yine kampnayayı :)

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
Paylaşım için teşekkürler ;D
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

awelya

• Ziyaretçi
Paylaşım için teşekkürler ;D

Rica ederim.. görevimiz    :D

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
5. 6. 7. 8. 9.'luk ödüllerinden biri benim şimdiden söyliyeyim ;D
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

awelya

• Ziyaretçi

Hepsinden 1.er adet mi yoksa sadece 1 tanesi mi  ???  ;D  :D

Çevrimdışı EwreM

• Usta Kampanyacı
sıralama var mı...varsa nerden görebiliyoruz

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **

Hepsinden 1.er adet mi yoksa sadece 1 tanesi mi  ???  ;D  :D

500 Gb harddisk var 5-6-7-8.9'luk ödüllerinde.  Tabiki 1 tane yaw ;D

Çevrimdışı cicici

• Acemi Kampanyacı
  • **
ben katılmayacağım çünkü facede az arkadaşım var  ;D katılanlara bol şans  :)
bloguma bekliyorum  Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member

Hepsinden 1.er adet mi yoksa sadece 1 tanesi mi  ???  ;D  :D

500 Gb harddisk var 5-6-7-8.9'luk ödüllerinde.  Tabiki 1 tane yaw ;D

:) :) hayırlı olsun şimdiden :)