0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ama herkesin fotosu çok güzel vallah forum hanımlarımız çok fotojeniklermiş
tamam tamam yolladım bir foto bende dayanamadım saolsun uluslararası takılan kuzenimin bir arkadaşının fotosu umarım kabul görür görmesede sağlık olsun buarada bildiğim herkesi destekledim desteklemediğim varsa iletsin bana bende papatycığım fotosunu en güzel foto seçiyoum en doğal foto o bence
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintamam tamam yolladım bir foto bende dayanamadım saolsun uluslararası takılan kuzenimin bir arkadaşının fotosu umarım kabul görür görmesede sağlık olsun buarada bildiğim herkesi destekledim desteklemediğim varsa iletsin bana bende papatycığım fotosunu en güzel foto seçiyoum en doğal foto o bence bencede katılıyorum sana
Fotolara tekrar baktım, Papatyayada verebilirler o özel ödülü
evet öyle papatya olmazsa pelin o olmazsa sürer gider liste ben seçim yapamadım gerçekten
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinFotolara tekrar baktım, Papatyayada verebilirler o özel ödülü bencede papatyanın olsun arkadaşım için çiğ tavuk hatta kırmızı et bile yerim ben zaten iddalı değildim sadece taft paketi ve sony kamera kazansam yeter
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinFotolara tekrar baktım, Papatyayada verebilirler o özel ödülü bencede papatyanın olsun arkadaşım için çiğ tavuk hatta kırmızı et bile yerim ben zaten iddalı değildim sadece taft paketi ve sony kamera kazansam yeter benim foto piyasa oldu yeni yüz gerek sen ol hayatm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinFotolara tekrar baktım, Papatyayada verebilirler o özel ödülü bencede papatyanın olsun arkadaşım için çiğ tavuk hatta kırmızı et bile yerim ben zaten iddalı değildim sadece taft paketi ve sony kamera kazansam yeter benim foto piyasa oldu yeni yüz gerek sen ol hayatm yok yok sen ol canım valla ben özel ödül falan istemem alışkın deilim öyle özel şeyler kazanmaya... bozar bizi