Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAyy hemen katılmam lazım çok geç kalmışım çok
nerdesin valla merak etmiştim seni
Taft en begendiği resme özel ödül verecekmiş. İsimyok özel ödülün sahibi olacak diyorum varmı bana katılan ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinevet su an karalar bagladım nie çilek yokkhem o da foto koysn
![]()
çilekkkk sen bizim herşeyimizsin. foto foto foto .isteriz isteriz.![]()
evet cok isterizyoksa bi fotomu cilek e vermek zorunda kalcam sırf katılsın die
diskalifiye olmam inşalah
Taft en begendiği resme özel ödül verecekmiş. İsimyok özel ödülün sahibi olacak diyorum varmı bana katılan ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinevet su an karalar bagladım nie çilek yokkhem o da foto koysn
![]()
çilekkkk sen bizim herşeyimizsin. foto foto foto .isteriz isteriz.![]()
evet cok isterizyoksa bi fotomu cilek e vermek zorunda kalcam sırf katılsın die
diskalifiye olmam inşalah
![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAyy hemen katılmam lazım çok geç kalmışım çok
nerdesin valla merak etmiştim seni
Amaan yengemler taşındı 2 gündür onların evini yerleştiriyoruz.Çok yorgunum ama burası yorgunluğumu alıyor
Neyse ki yetiştim
tamam tamam yolladım bir foto bende dayanamadımsaolsun uluslararası takılan kuzenimin bir arkadaşının fotosu umarım kabul görür görmesede sağlık olsun buarada bildiğim herkesi destekledim desteklemediğim varsa iletsin bana
bende papatycığım fotosunu en güzel foto seçiyoum en doğal foto o bence