0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaslar beınıde unutmayın benım oylamadıklarım lutfen hatıurlatsın cunku ısımle aratınca cıkmıo cogu arkadasın resmı yok dahaadım asson asson seni oyladım sende oy atarmısın?38 oldun canım...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaslar beınıde unutmayın benım oylamadıklarım lutfen hatıurlatsın cunku ısımle aratınca cıkmıo cogu arkadasın resmı yok dahaadım asson asson seni oyladım sende oy atarmısın?
arkadaslar beınıde unutmayın benım oylamadıklarım lutfen hatıurlatsın cunku ısımle aratınca cıkmıo cogu arkadasın resmı yok dahaadım asson
bu efe ve emreye cok gıcık oldum her kimlerse
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu efe ve emreye cok gıcık oldum her kimlerse
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu efe ve emreye cok gıcık oldum her kimlerse sende gıcık ol sibel
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu efe ve emreye cok gıcık oldum her kimlerse bende medilayn ve cansuya karşı aynı hisler içerisindeyim . ama daha gıcık olacağımız çok kişi çıkak bence kızlar...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsimonbolivar oyunuzu bekliyorum arkidişim sana oy attım sende bana oy atar mısın?
simonbolivar oyunuzu bekliyorum arkidişim