Ya benim ilk resim onaylansaydı çok güzel olacaktı. Siz de çok beğenecektiniz eminim ama olmadı. İkinci resmin onaylanmasını bekliyorum. Ben de varım ama bugün pek bir dışarılardaydım, ilgilenemedim fazla ama az önce baktım resimlere, tebessüm eksik olmadı yüzümden. papatya89 zaten meşhur resmiyle yine karşımızda.Hepinizin resimleri çok güzel.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYa benim ilk resim onaylansaydı çok güzel olacaktı. Siz de çok beğenecektiniz eminim ama olmadı. İkinci resmin onaylanmasını bekliyorum. Ben de varım ama bugün pek bir dışarılardaydım, ilgilenemedim fazla ama az önce baktım resimlere, tebessüm eksik olmadı yüzümden. papatya89 zaten meşhur resmiyle yine karşımızda.Hepinizin resimleri çok güzel.
resmim cok piyasa oldu biliyorm her yerde onu kullanıyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYa benim ilk resim onaylansaydı çok güzel olacaktı. Siz de çok beğenecektiniz eminim ama olmadı. İkinci resmin onaylanmasını bekliyorum. Ben de varım ama bugün pek bir dışarılardaydım, ilgilenemedim fazla ama az önce baktım resimlere, tebessüm eksik olmadı yüzümden. papatya89 zaten meşhur resmiyle yine karşımızda.Hepinizin resimleri çok güzel.
resmim cok piyasa oldu biliyorm her yerde onu kullanıyorum
marka oldun kızım ne güzel işte
o resmine bayılıyorum.gerci arkadasım duysa resım degıl fotograf derdi ama resim yazmak daha kısa
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAsson bizden mi acaba ?
Evet.
analikizli arkadas beni beğenmemiş
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinanalikizli arkadas beni beğenmemiş
Bizi beğenmeyen anasınıda alsın gitsin