0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinPAPATYA BEN SENİ BEGENDIM CANIM diğerlerine beğenmedim desek de oylamıs sayılıyoruz demi hani 100.kişiler ödül alıyor yabende begendmm kaynın mı o Hayırdır ? ne hayırdır dio ya durmadan kaynımı koycam die ondan sordum yaaa
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinPAPATYA BEN SENİ BEGENDIM CANIM diğerlerine beğenmedim desek de oylamıs sayılıyoruz demi hani 100.kişiler ödül alıyor yabende begendmm kaynın mı o Hayırdır ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinPAPATYA BEN SENİ BEGENDIM CANIM diğerlerine beğenmedim desek de oylamıs sayılıyoruz demi hani 100.kişiler ödül alıyor yabende begendmm kaynın mı o
PAPATYA BEN SENİ BEGENDIM CANIM diğerlerine beğenmedim desek de oylamıs sayılıyoruz demi hani 100.kişiler ödül alıyor ya
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinPAPATYA BEN SENİ BEGENDIM CANIM diğerlerine beğenmedim desek de oylamıs sayılıyoruz demi hani 100.kişiler ödül alıyor yabende begendmm kaynın mı o Hayırdır ? ne hayırdır dio ya durmadan kaynımı koycam die ondan sordum yaaa kaynım şekerim kaynım.cem yılmaz muhabbeti işte...aynıııı kaynım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinPAPATYA BEN SENİ BEGENDIM CANIM diğerlerine beğenmedim desek de oylamıs sayılıyoruz demi hani 100.kişiler ödül alıyor yabende begendmm kaynın mı o Hayırdır ? ne hayırdır dio ya durmadan kaynımı koycam die ondan sordum yaaa kaynım şekerim kaynım.cem yılmaz muhabbeti işte...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinlütfen beğenin...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinlütfen beğenin...beğendim ben ama sende bizlere oy ver lütfen
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinlütfen beğenin...beğendim ben ama sende bizlere oy ver lütfen senacım bende begendım...