¢яєαтσя, bana özel mesaj atarak Travego kampanyası için destek istemişsin. İki tane mesaj göndermişsin. 20:23 ve 20:24'te gönderdiğin bu iki mesajı da okudum fakat Explorer'ı her kapatıp açışımda mesajın sanki yeni gönderiliyor gibi pop-up düşüyor ekranıma ve ben artık bundan sıkılmaya başladım. Bunu özellikle mi böyle ayarladın yoksa bir hata ya da yapmam gereken bir şey mi var?
Yardımcı olursan sevinirim.
o mesajı bize beraber atmıştı bende bir sorun yok ilk mesaja link eklemeyi unuttuğu için ikinci mesajı atmış
o mesajı bize beraber atmıştı bende bir sorun yok ilk mesaja link eklemeyi unuttuğu için ikinci mesajı atmış 
Evet, çoklu göndermiş ben de fark ettim ama bende durum böyle. Sadece anlamaya çalışıyorum ya da bilmediğim bir şey(ler) varsa öğrenmeye çalışıyorum.
Çerezlerini temizledin mi? Düzelmezse yarına düzelmiş olur. Bikere banada olmuştu ne yaptımda düzeldi hatırlamıyorum. pop-up düşmediği için bende çok önemsememiştim
Çerezlerini temizledin mi? Düzelmezse yarına düzelmiş olur. Bikere banada olmuştu ne yaptımda düzeldi hatırlamıyorum. pop-up düşmediği için bende çok önemsememiştim
Otomatik zaten, hepsi siliniyor. Mesajları silsem düzelir sanırım ama önce olayı bir anlayayım da.
¢яєαтσя, bana özel mesaj atarak Travego kampanyası için destek istemişsin. İki tane mesaj göndermişsin. 20:23 ve 20:24'te gönderdiğin bu iki mesajı da okudum fakat Explorer'ı her kapatıp açışımda mesajın sanki yeni gönderiliyor gibi pop-up düşüyor ekranıma ve ben artık bundan sıkılmaya başladım. Bunu özellikle mi böyle ayarladın yoksa bir hata ya da yapmam gereken bir şey mi var?
Yardımcı olursan sevinirim. 
silersen düzelecektır özel mesajlarımız popup olarak dumez cerezlerı ve mesajları siliver düzelir
Mesajlarını sildim ¢яєαтσя ama düzelmedi. 529 mesajı daha sileyim, bakalım düzelecek mi? Yine düzelmezse bununla yaşamayı öğreneceğim artık.

Bu arada sana destek olamıyorum, öğrenci değilim.
Hepsini sildim ama nafile, o gidene kadar alışacağım artık.
cntrl + h yap geçmişi de sil