Onur Air Yaza Merhaba kampanyasına katıldıktan sonra kampanyayı arkadaşına duyuran ilk 100. ve 1000. kişiye Onur Air’den tek yön iç hat bileti hediye ediyoruz. Bu biletleri kazanmak için kampanyayı 1 kişiyle bile paylaşmak yeterli olacak. Ancak paylaşma sayısı arttıkça kazanma şansı artacak. Biletlerin kullanım koşulları “Onur ...Air’den Facebook Kullanıcılarına Yaza Merhaba” kampanyasınınkiyle aynı olacak. Şansınız bol olsun.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
bana bi kod verdi bikaç kişiyle paylaştıktan sonra ama ben sayfayı kapadım o bişeye yaramıyodu dimi yaa
hawwa hn ...
ben 100..katılımcı olarak bu bileti kazandım ne yapmalıyım ...
acil olarak bilgi vermenizi rica ederim....(çok heyecanlandım.....) ya lütfen beni bilgilendirin....
hawwa hn ...
ben 100..katılımcı olarak bu bileti kazandım ne yapmalıyım ...
acil olarak bilgi vermenizi rica ederim....(çok heyecanlandım.....) ya lütfen beni bilgilendirin....
tebrikler,
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresine mail atacaksınız, hangi tarih kazananı olduğunuz, adınızı soyadınız ve telefonu yazın maile ve gönderin. onlar sizinle irtibat kuracak.
tekrar tebrikler.
"Onur Air
ONUR AIR'DEN FACEBOOK GENÇLİĞİNE BAYRAM HEDİYESİ
Yarın tüm yurtta sevinçle kutlanacak "Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı" nedeniyle bu coşkuya katkıda bulunmak için Onur Air’in sadece Facebook kullanıcılarına özel düzenlediği “Yaza Merhaba Kampanyası” katılım süresini 20 Mayıs Perşembe günü saat 17.00’a kadar uzattık. İndirimler ve hediye biletler için kampanya adresimiz Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin"