2. SANALKURS İTÜ SEMİNERLERİ Sanalkurs Bilgi Patlamaları Bilişim Seminerlerinin 2.si bu kez İTÜ’nün ev sahipliğinde gerçekleştiriliyor. İlki çok büyük ilgi gören seminerler bu kez yine 6 seminerden oluşacak. Usta isimler uzman oldukları konularda sizlere önemli bilgiler ve püf noktalarını paylaşacaklar. Üstelik seminerler tamamen ücretsiz!
Seminer Konuları ve Konuşmacıları: - Photoshop CS5: Erhan Meydan | Photoshop ile 10 Mükemmel Teknik
- Flash CS5: Hakan Çamoğlu | Kod Yazmadan İnteraktif Flash Uygulamaları
- İnternet Teknolojileri: Hakkı Öcal
- Web Tasarım: Siraceddin El | Web Tasarım Temelleri ve Teknikleri
- Programlama: Kemal Serkan Yıldırım | Windows Phone 7 ile Uygulama Geliştirme
- Programlama: Yunus Özen | ASP.net MVC 2
Seminer Tarihi ve Yeri: - 22 Mayıs 2010, Cumartesi
- Saat: 12:00 – 18:00
- İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ), Ayazağa Kampüsü, Elektrik Elektronik Fakültesi, İdris Yamantürk Konferans Salonu, 1304 Nolu Salon
Katılan herkes seminere katılım sertifikası ile başvurduğunda Başarısoft’tan istediği alanda %30 eğitim indirimi kazanacaktır. Ayrıca çekilişle katılımcılara sürpriz hediyeler verilecek.
Seminere aşağıdaki linkten kayıt olabilirsiniz:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin VEE BÜYÜK YARIŞMA! Sanalkurs’un 22 Mayıs 2010 Cumartesi günü düzenleyeceği BÜYÜK SEMİNER için bir afiş yapmayı düşündük, ancak bunu sizlerle birlikte gerçekleştirmek en iyi tercih olacaktı. Biz bu nedenle sponsorlarımızla görüştük ve olumlu yanıtlar aldık. Böylelikle bunu bir yarışmaya dönüştürüp hem genç tasarımcılara ve ustalara bu vesile ile katkı sağlamaları, hem de başarı kazanmaları ve yine hem de harika ödüller kazanmasını amaçladık.
Şimdi sevgili genç ve usta tasarımcılar! Söz sizde!
KONU:
Eğer siz olsaydınız, Sanalkurs Bilgi Patlamaları Bilişim Seminerlerinin 2. sini duyurmak için nasıl bir afiş yapardınız?
NELER BEKLİYOR?
En iyi 5 afişin sahibi ödüllendirilecek ve katılan afişlerden beğenilenler basılarak İTÜ ve benzeri yerlerde asılacak. Bu nedenle 17 Mayıs’a kadar ulaştırmanız en güzeli olacak. Ödül kazanan 5 kişiye ödüllerini İTÜ’de seminer programı dahilinde takdim edeceğiz. Başka şehirden olanlara posta veya kargo ile ödüllerini ulaştıracağız. SON KATILIM TARİHİ VE GÖNDERME ADRESİ:
- Son katılım tarihi: 17 Mayıs 2010
- Gönderim Adresi: Tüm çalışmalar, A3 boyutunda çalışılıp TIF formatını zip veya rar ile sıkıştırılarak Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresine gönderilecektir. Mailinizin konu kısmına mutlaka “AFİŞ YARIŞMASI” diye belirtiniz. (Eğer dosya boyutunuz 10 MB üstünde ise Rapidshare.com veya Hotfile.com’a yükleyerek linkini gönderebilirsiniz.)
- Sınır: Bir yarışmacı en fazla 2 çalışma ile katılabilir.
- Sonuçlar: 22 Mayıs günü seminer esnasında açıklanacaktır ve o gün içerisinde Sanalkurs.net üzerinden duyurulacaktır.
ÖDÜLLER:
- İlk 3′e girene Adobe Türkiye‘den sürpriz hediyeler…
- İlk 3′e girene Vidobu Online Video Eğitim‘den 1 yıllık ücretsiz üyelik. (Bütün Adobe programlarına yönelik görsel eğitimler)
- İlk 3′e girene Türkiye’nin lider hosting firmalarından Netdirekt‘ten 1 yıllık özel hosting paketi (1 GB alan, 10 GB trafik, 50 Email, 1 MySQL & MsSQL)
- Başarısoft‘tan 1.ye istediği alanda temel veya ileri düzey seviyede ücretsiz eğitim, 2.ye istediği alanda temel veya ileri düzey seviyede %75 eğitim indirimi, 3.ye istediği alanda temel veya ileri düzey seviyede %50 eğitim indirimi. (Eğitim türleri hakkında detaylı bilgi için: Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin)
Seminer ve yarışma ile ilgili her konuda detaylı bilgiyi aşağıdaki linkte bulabilirsiniz.
Kayit olun veya
giris yapin Teşekkürler,
Sanalkurs.net Ekibi
Kayit olun veya
giris yapin