Banada mail gelmiş bilgileriniz ulaştı en kısa zamanda elinizde olacak diye bakalım ne zaman gelecek..
hangi adresle yollamıştın bilgilerini hotmail mi mynetmi yada hangisi

bizde ordan yollayalım...
Banada mail gelmiş bilgileriniz ulaştı en kısa zamanda elinizde olacak diye bakalım ne zaman gelecek..
hangi adresle yollamıştın bilgilerini hotmail mi mynetmi yada hangisi
bizde ordan yollayalım...
Ben gmail adresimi vermiştim mail oraya geldi ordanda yanıtladım arkadaşım..
Ben hotmail'den yolladım. Ama mailin uzantısı windowslive.
Maile direk yanıtla yapmadan deneyin. Yeni açıp adresi göndereceğiniz kısma yazıp, gerekli bilgileride ekleyip gönderin. Ben öyle yapmıştım. Çok ufak bir ihtimal ama birde öyle deneyin
Ben hotmail'den yolladım. Ama mailin uzantısı windowslive.
Maile direk yanıtla yapmadan deneyin. Yeni açıp adresi göndereceğiniz kısma yazıp, gerekli bilgileride ekleyip gönderin. Ben öyle yapmıştım. Çok ufak bir ihtimal ama birde öyle deneyin 
teşekkürler bide öyle deneyim bakalım...
Mailler ulaşıyor,bana da geri döndüğüne dair o uyarı mesajı geldi hep ama bugün mesajımın onlara ulaştıgına dair bir mail aldım.Muhtemelen sizinkilerde ulaşmıştır rahat olun.
Ben yine denedim aynı şey oldu ama geri dönsede demekki ulaşıyormuş... bende ulaştığına dair mail beklemeye devam edeyim...
Ben yine denedim aynı şey oldu ama geri dönsede demekki ulaşıyormuş... bende ulaştığına dair mail beklemeye devam edeyim...
Aynen şöyle yaz,size kaç defa adresimi mail attım ama mail geri dönüyor,adresim elinize ulaştı mı diye sor?Ben öyle sordum da ondan cevap verdiler bana:)
Aynen şöyle yaz,size kaç defa adresimi mail attım ama mail geri dönüyor,adresim elinize ulaştı mı diye sor?Ben öyle sordum da ondan cevap verdiler bana:)
biraz sert yapalım yani

hemen bide bunu deniyorum
Hediyem geldi Mng kargoyla