0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkimseyi kötülemek istemem ama google chrome şöyle bir uyarıyı verdi:mukoonunpapatyabahcesi den zararlı yazılımlar içeriyor yazıyordu.bende hemencecik sayfayı kapatmak zorunda kaldım.aslında katılım için girmedim bloguna bakmak için girmiştim ama zararlı yazılımı görünce girmedim firefoxla açınca bende öyle bir sorun yok ama yinede mukonunpaptya bahçesini listemden kaldırdım.. birde böyle deneyelim bakalım.. tekrar denermisin
kimseyi kötülemek istemem ama google chrome şöyle bir uyarıyı verdi:mukoonunpapatyabahcesi den zararlı yazılımlar içeriyor yazıyordu.bende hemencecik sayfayı kapatmak zorunda kaldım.aslında katılım için girmedim bloguna bakmak için girmiştim ama zararlı yazılımı görünce girmedim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkimseyi kötülemek istemem ama google chrome şöyle bir uyarıyı verdi:mukoonunpapatyabahcesi den zararlı yazılımlar içeriyor yazıyordu.bende hemencecik sayfayı kapatmak zorunda kaldım.aslında katılım için girmedim bloguna bakmak için girmiştim ama zararlı yazılımı görünce girmedim firefoxla açınca bende öyle bir sorun yok ama yinede mukonunpaptya bahçesini listemden kaldırdım.. birde böyle deneyelim bakalım.. tekrar denermisinşimdilik sorun yok gibi.Ama kimseyi kötülemek istemem.Bu arada blogun güzelmişş
tekrar denedimde sorunsuz acılıyor artık