0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya konuyu açtım ama bunlar da bizim gibi kampanyacı jüri seçecekmiş o kadar oy vereceğiz kendi adamlarına vermeseler bari ödülleri oylamalı değilki yarışma nerde yazıyor oylamalı diye
ya konuyu açtım ama bunlar da bizim gibi kampanyacı jüri seçecekmiş o kadar oy vereceğiz kendi adamlarına vermeseler bari ödülleri
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya konuyu açtım ama bunlar da bizim gibi kampanyacı jüri seçecekmiş o kadar oy vereceğiz kendi adamlarına vermeseler bari ödülleri oylamalı değilki yarışma nerde yazıyor oylamalı diye dostum en çok oy alanlar arasından jüri seçecekmiş
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya konuyu açtım ama bunlar da bizim gibi kampanyacı jüri seçecekmiş o kadar oy vereceğiz kendi adamlarına vermeseler bari ödülleri oylamalı değilki yarışma nerde yazıyor oylamalı diye dostum en çok oy alanlar arasından jüri seçecekmiş dostum istersen tekrar oku katılım koşullarını öyle bi madde yok biz yolluyoruz onlar seçiyor benim bildiğim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya konuyu açtım ama bunlar da bizim gibi kampanyacı jüri seçecekmiş o kadar oy vereceğiz kendi adamlarına vermeseler bari ödülleri oylamalı değilki yarışma nerde yazıyor oylamalı diye dostum en çok oy alanlar arasından jüri seçecekmiş dostum istersen tekrar oku katılım koşullarını öyle bi madde yok biz yolluyoruz onlar seçiyor benim bildiğim tamam dostum haklısın öyleymiş offf hem konuyu açıyorum hem de ortalığı karıştırıyorum
bugün son gün 1 hazirandada sonuçlar açıklanıyor inşallah kazanırım