bugün beni bu siteden aradılar,kazanan 3 kişiden biri olduğumu söyleyip adresimi istediler,ne gönderecekler acaba merak ettim,konuyu açan arkadaşa çok tşkler....
arkadaşlar sünger bob soruları bitti mi?şimdi hannah montana mı var?
bir de mileyin anneannesine verdiği tabakta hangi ünlünün resmi var bilen var mı?
güzel hediyeleri var soruları araşrılam belki buluruz cevapları
bugün beni bu siteden aradılar,kazanan 3 kişiden biri olduğumu söyleyip adresimi istediler,ne gönderecekler acaba merak ettim,konuyu açan arkadaşa çok tşkler....
cevabı iletişimden mi göndermiştin sen?
bu neya hiç bişey anlamadım walaha
evet üye olup iletişimden gönderiyoruz ama kazandığımız hediyenin kargosunu bize ödetiyorlar
valla ben de şimdi gördüm hayırlısı bakalım
evet üye olup iletişimden gönderiyoruz ama kazandığımız hediyenin kargosunu bize ödetiyorlar 
aynısını paninide bana yaptılar, 10 liralık mal yolladılar 9 lira kargo parasını çaktılar
Kargo ücretini öğrendiğimiz iyi oldu, teşekkürler. karakterol.com benim için burada bitmiştir. Bir daha da olsa katılmam.