5 haziran diyordu sanırım bitmiş olmalı
ben bugun boyamı aldım kuaförde boyattım kızıl istemiştim süper tuttu kutu boyanın bukadar iyi olacağını tahmin etmezdim
bende aradım hıc sorun cıkarmadılar adresımı verdım 3 kutu boya gonderecekler
BENDE DÜN SABAH ARADIM. ADRESİMİ TEKRARLADIM. SAĞOLSUNLAR KAZANDIĞIM 2 BOYA BU SABAH ELİME ULAŞTI. YETKİLİ PELİN HANIMA ÇOK TEŞEKKÜRLER...
arkadaşlar palette 100lerce kişiye boya dağıtmış oldu ya bu kampanyayla. Aklımada bişi geldi boyaların son kullanım tarihi geçmiş olmasın, saçlara zarar vermesin,dökmesin..Kutunun üzerine baktım ama tarih falan hiçbişi yazmıyordu...
arkadaşlar palette 100lerce kişiye boya dağıtmış oldu ya bu kampanyayla. Aklımada bişi geldi boyaların son kullanım tarihi geçmiş olmasın, saçlara zarar vermesin,dökmesin..Kutunun üzerine baktım ama tarih falan hiçbişi yazmıyordu...
palette gibi firmanın bu tarz şeylere tenezzül edeceğini sanmam, kanımca reklam firmalarına para verse çok daha büyük meblalar ödemek zorunda olacaktı, kendi reklamını kendi yaptı, bizlerde test ettik onayladık, bir dahaki sefere paletteden alıcam
AYIŞIĞI SAĞOLASIN.. ŞEYTAN İŞTE AKLIMIZA Bİ SORU İŞARETİ KOYUVERİYOR

..BENİM BUGÜN ELİME ULAŞTI BOYALARIM

. EN KISA ZAMANDA BOYANICAM

DİĞER BOYA MARKALARINIDA BÖYLE KAMPANYALAR YAPMAYA DAVET EDİYORUM

.
keşke kampanyayı bir daha düzenleseler kendi adıma bir kez kazandığım için fazla kazanan arkadaşlara imrenmiştim
biten kampanya... (yeni sahip yazardı hep özenirdim bende

yazıyım bari

)