arkadaşlar; ben kazandım ancak arkadaşımın hattı kapanmış..hattı kapalı tel numarasından kazanmışım. böyle durumda ne yapmam gerekiyor. AHkkım yandımı:(

yoksa 212 li bi numarayı arayp söylesem bi işe yarar mı?
arkadaşlar; ben kazandım ancak arkadaşımın hattı kapanmış..hattı kapalı tel numarasından kazanmışım. böyle durumda ne yapmam gerekiyor. AHkkım yandımı:(
aynısı benimde başıma geldi onun için gönderim yapamayız dediler
aynısı benimde başıma geldi onun için gönderim yapamayız dediler 
KEŞKE HATTI KAPANDI DEMESEYDİNİZ DE İŞDE OLDUĞU İÇİN ULAŞAMASSINIZ DESEYDİNİZ ONLAR ZATEN ULAŞABİLECEĞİMİZ BİR NUMARA VERİN DİYORLAR KENDİ NUMARANI VERİRSİN DÖNÜŞ YAPTIKLARINDA SÖYLERSİN ADRESİ VE BOYA RENGİNİ
Benim her denememde olmasada iki kişiden birinde çıkıyor ama katılmıyorum çıkmayanların şansını azaltmak istemem. Ablalarıma ve kendime ikişer tane kazandım neyime yetmiyor.. 
merhaba ben nerdeyse 10-15 defa denedim ama çıkmıyor :S acaba bunun saatle bi ilgisi mi var yani hangi zamanlarda gönderiyorsun.yardım edersen sevinirim.
Benim her denememde olmasada iki kişiden birinde çıkıyor ama katılmıyorum çıkmayanların şansını azaltmak istemem. Ablalarıma ve kendime ikişer tane kazandım neyime yetmiyor.. 
merhaba ben nerdeyse 10-15 defa denedim ama çıkmıyor :S acaba bunun saatle bi ilgisi mi var yani hangi zamanlarda gönderiyorsun.yardım edersen sevinirim.
ben 5-6 tane kazandım hepsınıde 10-11:30 arası kazanmısıtım.
Gece saat 01.00 'dan sonra biz çok kazandık , arkadaşlarla beraber 3 gün üst üste 25 den fazla kazanmışızdır
Arkadaşlar bilgi verdiğiniz için teşekkürler, inş. olur artık denicek telefon numarası bile kalmadı yani
valla bendede kalmadı zaten kazanamıorumda...