0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapineşimin tlf aldım ordaki noların bazılarını denedim arka arkaya çıktı çoğu inanamadım 34 tane tuttu.toplam hepsi 51 oldu.tabi hepsi bana değil akraba eş dost artık hep boyalanacak. maşalllah ben bitane kazanamadım bundan
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapineşimin tlf aldım ordaki noların bazılarını denedim arka arkaya çıktı çoğu inanamadım 34 tane tuttu.toplam hepsi 51 oldu.tabi hepsi bana değil akraba eş dost artık hep boyalanacak. maşalllah
eşimin tlf aldım ordaki noların bazılarını denedim arka arkaya çıktı çoğu inanamadım 34 tane tuttu.toplam hepsi 51 oldu.tabi hepsi bana değil akraba eş dost artık hep boyalanacak.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapineşimin tlf aldım ordaki noların bazılarını denedim arka arkaya çıktı çoğu inanamadım 34 tane tuttu.toplam hepsi 51 oldu.tabi hepsi bana değil akraba eş dost artık hep boyalanacak. maşalllah ben bitane kazanamadım bundan ne kadar üzüldüm bi bilsen
bende istiyorum yaaa bal köpüğü istiyorum