bende numara kalmadı yazacak
ya beni aramıyorlar 
ararlar 
2 hafta oldu,işyeri telefonum,7 den sonra ve hafta sonları kapalı,hala umut var mı diyosunuz.
ümidi kesiyorum,mesajları görünce arasınlar isteği canlanıyor yine.
gelmeyen arkadaşlar 0 216 577 4252 nolu telefonu arayın. isim, telefon bilgilerini alıp muhakkak geri dönüş yapıyorlar. ama bu telefon sadece istanbul için mi yoksa Türkiye geneli mi bunu bilmiyorum.
gelmeyen arkadaşlar 0 216 577 4252 nolu telefonu arayın. isim, telefon bilgilerini alıp muhakkak geri dönüş yapıyorlar. ama bu telefon sadece istanbul için mi yoksa Türkiye geneli mi bunu bilmiyorum.
yha benıde aradıklarında evde yoktum acamamıstım bıdahada aramadılar bende bu numarayı arasam olurmu??
teşekkürler arkadaşım,aradım.gün içinde arayacaklarmış.bakalım,umutlandım,bekliyorum.
teşekkürler arkadaşım,aradım.gün içinde arayacaklarmış.bakalım,umutlandım,bekliyorum. 
sadece ıstanbul ıcınmıymıs peki?
Arkadasm saol tel numarasi verdgn icin
Arkadasm saol tel numarasi verdgn icin
ne demek arkadaşım.herkes diyor ya hergün kampanya kardeşliği bu işte

umarım herkesinki gelir