arkadaşlar sabit numaradan kazandım.ama umudum kalmamaya başladı.aranmayacağım galiba.iş telefonumdu.hat pbx.meşgul olmaz ama sabitleri aramıyorlar mı ki 
Sabitler de aranıyor,ben 5 iş telinden kazandım,3 tanesini aradılar,yarın gelir kanımca boyalarım..
arkadaşlar sabit numaradan kazandım.ama umudum kalmamaya başladı.aranmayacağım galiba.iş telefonumdu.hat pbx.meşgul olmaz ama sabitleri aramıyorlar mı ki 
Sabitler de aranıyor,ben 5 iş telinden kazandım,3 tanesini aradılar,yarın gelir kanımca boyalarım..
teşekkürler
farklı üyelik 5 tel mi,aynı üyelik 5 tel mi?
banada geldi daha doğrusu eşime geldi ben teli duymadım umarım tekrar ararlar 2 gün önce aramışlardı eşimi açık kumral istemiştim yurt içi kargo ile geldi
yurtici kargo ile fındık kabuğu renkiolan boyam geldi.
teşekkürler
farklı üyelik 5 tel mi,aynı üyelik 5 tel mi?
Aynı üyelik 4 tel,biri farklı
arkadaşlar aynı üyelikten kazandığım kişleri ev cep hep aramış adres bilgileri istenmiş
az önce yurtiçi kargoyla fındıkkabuğu rengi palettem geldi.kargo ücreti yok
az önce yurtiçi kargoyla fındıkkabuğu rengi palettem geldi.kargo ücreti yok 
ne zaman aramıslardı senı
beni dün aradılar bugün geldi. bir tane daha gelmesi lazım o gelmedi