0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende arkadaşın telefon nosuyla kazanmıştım 11 inde hergün soruyorum arayan varmı diye o günde kapalıymış telefonu aradılarda bulamadılarmı diye merak edip duruyordum
arkadaşlar kampanyaya nasıl katılıcam.daha ilk kez böyle bişeye katılıcam.nerden nasıl cepten arıcam anlamadım.yardım edin ltf...
ben 10 unda kazandım halaaa aramadılar
benimde az önce erkek arkadaşımı aradılar ... bizimki ne renkleriniz var diyo tek tek saydırcak ...hehe balköpüğü istedim bende
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar kampanyaya nasıl katılıcam.daha ilk kez böyle bişeye katılıcam.nerden nasıl cepten arıcam anlamadım.yardım edin ltf...cepten falana ramıcan sacrangimiariyorum sitesine giricen uye olucan sonra ben rengımı sevtım yazıo oraya tıkla ılk sac rengını sec telını yaz tamam bu kadar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben 10 unda kazandım halaaa aramadılar 9 Mayısta kazananları dün aradılar. 10 mayısta kazananlar bugün veya yarın aranır. Sırayla gidiyo
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar kampanyaya nasıl katılıcam.daha ilk kez böyle bişeye katılıcam.nerden nasıl cepten arıcam anlamadım.yardım edin ltf...cepten falana ramıcan sacrangimiariyorum sitesine giricen uye olucan sonra ben rengımı sevtım yazıo oraya tıkla ılk sac rengını sec telını yaz tamam bu kadarAh bide düzgün yazabilsen çok şey anlatacaksında neysee..