0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin3 numarayla da kazanamadım.şans yok demek kazanan arkadaşlarım güle güle kullansın. scorpi sen hariç:))))Stafex'te hariç Beni niye kariştiriyon sco:D
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin3 numarayla da kazanamadım.şans yok demek kazanan arkadaşlarım güle güle kullansın. scorpi sen hariç:))))Stafex'te hariç
3 numarayla da kazanamadım.şans yok demek kazanan arkadaşlarım güle güle kullansın. scorpi sen hariç:))))
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin3 numarayla da kazanamadım.şans yok demek kazanan arkadaşlarım güle güle kullansın. scorpi sen hariç:))))Stafex'te hariç Beni niye kariştiriyon sco:DSende erkeksin diye karıştırdım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin3 numarayla da kazanamadım.şans yok demek kazanan arkadaşlarım güle güle kullansın. scorpi sen hariç:))))Stafex'te hariç [/quoolsun yakınlarınıza hediye edersiniz.onlarda güle güle kullanır. valla bende ne zaman kazansam oğluma yarıyor.bide bana hayat zordur yegenim deyip gülüyor ata demirer gibi:))))