Yolda yürüken veya bir mağazada yürürken elimize bir şeyler tutuşturmaya çalışan veya fikrimizi sormak isteyen kişilere olan tavrimız genelde aynıdır. Şöyle bir irkilir ve genelde gerek yok, teşekkürler tarzı bir cevapla koşarcasına uzaklaşırız. Uzaklaşırken bazen keşke alsaydım dersiniz ama bilirsinizki insanın modu moduna tutmaz ve genelde sokakda iken birşeylere yetişme amacında olduğumuzdan isteyip istemediğimizi bile düşünmeyiz. Ama halbuki bu ürünler bizim ihtiyacımza göre evimize kadar gelseydi güzel olmazmıydı? Hepimiz yeni birşeyleri para vermeden denemek istemez miyiz? Hele de ufak şirin makyaj malzemelerini. Bence isteriz… Bunu düşünen Latest in Beauty siteside insanlara güzellik ürünlerini deneme imkanı, firmalara da ürünlerini doğru kişilere tanıtma fırsatı sağlamış oluyor. Yapılması gereken siteye üye olmak ve ilgi alanlarını belirlemek. Sonra gelsin ayda bir yeni ürünler evinize veya işyerinize. Ayrıca ürünler ile ilgili düşüncelerinizi de direk firmayla bu site üzerinden paylaşabiliyorsunuz.
Makyaj ürünlerinin maliyetinin büyük bir oranının reklama ve tanıtıma gittiğini düşünürsek firmalar eminim bu tanıtım şeklini kısa sürede benimseyip böyle bir oluşumun içinde yer almak isteyecektir. O yüzden Türkiye’de kargo/posta fiyatları makul fiyatlara ulaştığını düşünürsek böyle bir girişimçilik firsatını değerlendirmek gerekir diye düşünüyorum… Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
2. bir Ladybox faciası yaşamak istemıyorum
konuyu açan arkadaşa ayrıca teşekkür ederim
sadece ingiltere için şimdilik...
üye oldum tüm bilgileri de doldurdum umarım bişeyler gelir de denerim güzel bir siteye benziyor.
this service is currently available to UK residents only. I am sorry

( sadece ing içinmiş...gonderi sayfasında cıktı
neden Türkiye'de yok böyle şeyler
neden Türkiye'de yok böyle şeyler 
Türkiye de böyle şeyler fazla sömürülüyo ondan olabilir beleşçi çok