0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
devrim sende kazanmıssın cok tebrik edermmm diğer kazananlarda güle güle kullansn
aa cok pardon bende sensin die sevnmiştim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaa cok pardon bende sensin die sevnmiştimno problema ; sonuçta asil bir soyadı taşıması bile yeter Bülenttin ..Tebrikler Bülent
tebrikler arkadaşlar darısıda bizim başımıza ben üçgündür çok sıkıntı kayşıyodum dünde acaba bıraksammı diye düşünmeye başlamışdım bugün sıkıntıdan rahatsızlandım inş değer emeğimize yine devam diyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapiniyiki bu hafta kazandım çok uğraştırıcı bir oyun,bende bırakıyorum artık ama kolilerinizi kabul ederim,darısı diğer oynayan herkesin başına ablacığım kurtulmuşsun ciddi ciddi ; bende keyfine katılacaqım danino tatlı savaşları II daha güzeldi..bu ne ki..onda kazanma şansın % 100 idi..Bunda muallak ve onca zaman ..Hiç qerek yoq..Çok sevindim kazanmana ; keyifle kullan ..
iyiki bu hafta kazandım çok uğraştırıcı bir oyun,bende bırakıyorum artık ama kolilerinizi kabul ederim,darısı diğer oynayan herkesin başına