anladığım kadarıyla herkes o etiketleri çıkartmayı denemiş

evet özellikle deodorantlardaki etiketler çok sağlam yapışmış
siz söleyince evdekinde denedim

yoksa baskasının hakkını yemek benim tarzım değil =))
o şekilde etiket sökenlerin...market güvenlikçileri de görürse plakalarını söker.promosyon ajansları birçoğunun sandığından daha profesyoneldir.sökülen etikette tırnak izi bile olsa geçersiz sayarlar katılımı
klewx'in yorumuna çok güldüm =)) bende ewdeki deodorantın altına baktım dediğim gibi sağlam yapışmış ama roll-on daki etiketi çıkartabildim yani yapan yapar

gerçi bunu markette yapmak büyük uğraş ve cesaret ister oda ayrı bi konu tabi
o şekilde etiket sökenlerin...market güvenlikçileri de görürse plakalarını söker.promosyon ajansları birçoğunun sandığından daha profesyoneldir.sökülen etikette tırnak izi bile olsa geçersiz sayarlar katılımı
Belki o işi yapan market güvenlikçileri veya çalışanlarıdır ha ne dersin ?
ayy ben daha buna katılmadım yarın hemen gidip alayım bir kaç tane şoktan
benim bu konuda son sözüm bir kez yerinden sökülen etiket ütülense de bir daha eski halini almaz.bu da ajansların akıl defterinde kayıtlıdır.onlar bunu hemen anlar
dikkat ettiyseniz etiketin altinda bi şifre daha var yani kazansaniz bile şifreyi başka bi ürüne yapiştirdiginizda geçerli sayılmaz bence
dediğinde haklı olabilirsin ama zaten ürünlerin altında yapıştırılan etiketler de düzgün şekilde yapıştırılmamış ki:S markette reyonlarda darbe alabilir yada aldığımız ürünü evde sonuçlar açıklanana kadar saklarken etiketlere bişey olabilir vs vs.. yani ben bunu fazla sorun ediceklerini sanmıyorum. bu soruyu sormamdaki amaç bunu yapanların haksız kazanç elde edip edemeyeceğiydi.. ama bence de başka bi ürüne ait etiketi farklı bi 8x4e yapıştırmakla olmaz bu iş...
bence bu konuda aşırı hassas düşünüyorsunuz.alışveriş kampanyalarında esas olan şifreli ürünün ibrazıdır.hiçbiri fatura falan istemiyor.şimdi tüketici şifresini göndermiş,kazanmış ve şifresini de ibraz edebilmişse kimse gerisini araştırma hakkına sahip değil.kurallar açık ve nettir,kuralları koyan ve uymak zorunda olan da yine kendileridir.misal bir tüketici ödülü kazandığında,ürünü kullandım bitti,atmadan önce kampanyaya katıldığım için şifreyi sakladım diyebilir.katılımı yaptın ve şifre de elindeyse kim ne diyebilir?bunları millet marketlerden şifre çalsın diye yazmıyorum tabi,o kişiyle vicdanı arasında bir mesele ve tabi ki böyle birşeyi onaylamıyorum ama firmaların şifreler üzerinde mikroskobik inceleme yaptığını da sanmıyorum