0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKampanya güzel. Makromarkette 4.50 den satılıyor. 3 tane aldım. Ama çok suistimal edilebilir. Şifrenin bulunduğu bölüm çıkarılabilir. Onu markette çıkartıp yollarlarsa 8x4 nereden bilecek? Herkes kul hakkını bilmez ki. Bi tedbir almaları lazımdı.Hediye kazanan olursa ambalajları göstermelerini isteyebilirler.doğrudur ambalajı isterler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKampanya güzel. Makromarkette 4.50 den satılıyor. 3 tane aldım. Ama çok suistimal edilebilir. Şifrenin bulunduğu bölüm çıkarılabilir. Onu markette çıkartıp yollarlarsa 8x4 nereden bilecek? Herkes kul hakkını bilmez ki. Bi tedbir almaları lazımdı.Hediye kazanan olursa ambalajları göstermelerini isteyebilirler.
Kampanya güzel. Makromarkette 4.50 den satılıyor. 3 tane aldım. Ama çok suistimal edilebilir. Şifrenin bulunduğu bölüm çıkarılabilir. Onu markette çıkartıp yollarlarsa 8x4 nereden bilecek? Herkes kul hakkını bilmez ki. Bi tedbir almaları lazımdı.
gecersiz şifre yazıor sizede oldumu