güldürebildiğime sevindim bu arada sizde ekleyebilirsiniz çekinmeyin lütfen sonuçta madeni madeni chat edeceğuk...
"Yiğidi Öldür , Cenaze Namazını Kıl"
not: yukarıdaki sözün tüm telif hakları bana ait olup hiç kimse tarafından kullanılmaması gerekir , yoksa insanlar size salak diyebilir.
sco ayıpladığımdan ya da önyargılı olduğumdan değil ama normalde de pek tanışmam insanlarla özellikle de erkek arkadaşlarla bunun muhtelif sebepleri var tabii
netten tanışmak kötüdür ya da iyidir diyemem ama benim karşı olduğum duyguların basitleştirilmesi kim ne derse desin ben öyle düşünüyorum gerçekten değer kaybediliyor öyle ya da böyle
@asiceylan,
müsadenizle size bişey anlatmak isterim.
En yakın arkadaşım kankam , internet üzerinden "ikv" adlı online oyun üzerinden biriyle tanıştı
ve ailesi ile tanıştı veee geçen hafta nişanlandılar,
ufak bir şeye değinmek isterim arkadaşım istanbul da yaşıyor (bizim evin, hemen arkasındaki evde)

tanıştığı kişi ise adana 'da aşk bu ; ne zaman nerde; karşına çıkacağı , belli olmuyor...
kişiler 2 side iyi niyetli ise sonuçları da muhteşem olabiliyor,
dünya üzerinde ne kadar şerefsiz insan var ise,
onların 2 katıda gerçekten iyi niyetli ve dindar olan insanlar var... hala bu yüzden dünya ayakta duruyor...
o kadar makaradan sonra biraz ciddi konuşmak saçma oldu sanki
2 insanın da iyi niyetli olma ihtimali neskafeden araba çıkması ihtimalinden de düşük bence

bu arada olmaz öyle şey demedim olabilir ama olmaması daha sağlıklı bence
2 insanın da iyi niyetli olma ihtimali neskafeden araba çıkması ihtimalinden de düşük bence 
bu arada olmaz öyle şey demedim olabilir ama olmaması daha sağlıklı bence
O zaman sen bu gidişle evde kalırsın
su sarkı aklıma geldi nedense..
dünya döner bir gün daha..yeryüzünde aşk durdukça