Sen hangi devirde yasıyosun yaw ? Sanki sen tanısmadın veya arkadaslık sitelerinde hiç takılmadın dimi ? Görüştüğüm kişilerde arkadaslık sitelerinde takıldığı için sorun olmuyo. Zaten 15-25 yas arası her genç artık internetteki arkadaslık sitelerinden tanısıp buluşuyo.
her 15-25 öyle değil ama lütfennnn biz niye takılmıyoruzz
Sen hangi devirde yasıyosun yaw ? Sanki sen tanısmadın veya arkadaslık sitelerinde hiç takılmadın dimi ? Görüştüğüm kişilerde arkadaslık sitelerinde takıldığı için sorun olmuyo. Zaten 15-25 yas arası her genç artık internetteki arkadaslık sitelerinden tanısıp buluşuyo.
her 15-25 öyle değil ama lütfennnn biz niye takılmıyoruzz 
bencede
Siz takılmıyo olabilirsiniz ama gençlerin %90ı arkadaslık sitelerinde takılıyo. Girip profillerini inceleyebilirsiniz. Beyazgül facebook haricinde bi yere girmem diyosun ama kesin facebooktan tanıstıgın kişiler olmuştur. Belki buluşmamıssındır ama illaki tanısmıssındır.. Msn'dede aynı şekilde tanımadıgın biri ekler konusursunuz bi bakmıssın tanısmıssınız... İnternette tanısmanında hiçbir ayıbı veya problemi yok. İnternette tanısmaya ön yargılı davranan kişileride anlayamıyorum.. Dışarda tanısmaktan daha iyidir. Hem ben 1-2 ay muhabbet ederim baktım kafa dengi ve düzgün biriyse o zaman buluşurum. Her önüme gelenle buluşmam yani. Buluşsaydım şimdiye o 7 olurdu 77