Yılların ustalığı ile hazırlanmış efsanevi tat Tekirdağ Rakısı için güzel bir oyun yapılmış. Selim, Sadık ve Baki karakterlerinin sordukları sorulara en kısa sürede ve doğru cevap verenler Tekirdağ Fanatiği ilan ediliyor ve çok güzel hediyeler kazanıyor.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinher hafta soruları en hızlı doğru cevaplayan
1 kişiye 3 arkadaşı le birlikte tekirdağ rakısı fasıl sofrası, muhabbetli fasıllar ajandası ve 2 adet rakı bardağı
2. ve 3. kişiye muhabbetli fasıllar ajandası ve 2 adet rakı bardağı
64 kişiye rakı bardağı
ben kazanamdım,iletişimden yazmayı dene bi..
katılım koşullarında ödüllere ait çok iyi açıklama yok.aşağıda resimleri gözüküyo.rakı-bardak-ajanda mı.yoksa şansa ne gelirse mi?bilen var mı arkadaşlar?
her hafta soruları en hızlı doğru cevaplayan
1 kişiye 3 arkadaşı le birlikte tekirdağ rakısı fasıl sofrası, muhabbetli fasıllar ajandası ve 2 adet rakı bardağı
2. ve 3. kişiye muhabbetli fasıllar ajandası ve 2 adet rakı bardağı
64 kişiye rakı bardağı
ya kusurabakmayın arkadaşlar,konuyu açan arkadaşım zaten yazmış ödülleri,teşekkürler.
ha bu arada ben kazanamadım galiba.çünkü sallana sallana verdim cevapları ben,tüh üzüldüm şimdi
bayılttım biliyorum ama kazananlar nerede açıklanıyor acaba?
Muhtemelen 6 hafta bitiminde olur diye düşünüyorum. Yarışma 6 hafta sonunda bitiyor. Kazananlar da o zaman netleşir.
ya bi daha da aynı üyelikten yarışamıyormuşum.yeni üyelik açmak zor geliyo.ufff en çabuk cevaplayan olduğunu okumamışım.yavaşşş yavaşşş cevapladım.kesin kazanamadım.kesin.