ya bide serdar ortaçın kaçışı cidden çok komikti 
ya ama ben cok üzüldüm ona
severm ben serdarıda sarkılarınıda
ilk sarkıyı ne de güzel söyledi

ilk ve son
ya bence tepkide haksızdı bu tarz tepkiler asla olmamalı 70000 kişi varmış herkesin gününü mahvettiler ben 3 haftadır serdar die syıklıyodum gitmek için çok bozuldum
yanlış anlaşılmasın bende çok severim ve tepkiyi çok haksızca buluyorum ama kaçış şekli komikti
ya bence tepkide haksızdı bu tarz tepkiler asla olmamalı 70000 kişi varmış herkesin gününü mahvettiler ben 3 haftadır serdar die syıklıyodum gitmek için çok bozuldum
yanlış anlaşılmasın bende çok severim ve tepkiyi çok haksızca buluyorum ama kaçış şekli komikti
ben görmeim kacısını

ama beyaz ceketiyle sahnede bi o yana bi bu yana gittiydi
ah serdar ahhh

bende en cok dün egleneceğimi düşünmüştüm ama olmadı

70000 de değildir simge ya abartmıslardır bence tüm Ankara mı geldi
walla forumlarda öyle yazıyo ama olabilir ya bi ksım hiç konser alanına gelmedi zaten bamda takıldı 2 tepede doludu orta zaten full çekti çok anlamam ama öle yazıodu
walla forumlarda öyle yazıyo ama olabilir ya bi ksım hiç konser alanına gelmedi zaten bamda takıldı 2 tepede doludu orta zaten full çekti çok anlamam ama öle yazıodu
Amfiyi bilerek kapatmıslar bu sefer catallara karsı

yanarım yanarım yagmur altında Serdarı beklediğime yanarım başka bişeye değill
ya bende hiçbi şenliğe gitmeyip hevesimi serdara sakladığıma ya artık nereye çıkarsa gitcem böle olmaz hevesim kursağımda kaldı
ya bende hiçbi şenliğe gitmeyip hevesimi serdara sakladığıma ya artık nereye çıkarsa gitcem böle olmaz hevesim kursağımda kaldı
birlikte gideliiimm

ama bi daha Ankara ya pek gelmez
olur gidelim

öyle şenliğe falan gelmezde salata falan gibi mekanlara gelir nasılsa gerçi dünya para alır ama
çok heveslenmiştim dün hacettepeye gitmek için ama aksilik çıkmıştı,,
her işte bir hayır varmış iyi ki gidememişim