0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintebrikler. biliyodum bana cıkmıcanı zaten arı cekılıslere hatılıp bosuna uzulmıyım bıdahakı seferee6 çekiliş hakkıyla bana çıkmadı asıl şanssız benim tam 37 çekiliş hakkım vardı ben şimdi bu kampanyaya nasıl inanayım ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintebrikler. biliyodum bana cıkmıcanı zaten arı cekılıslere hatılıp bosuna uzulmıyım bıdahakı seferee6 çekiliş hakkıyla bana çıkmadı asıl şanssız benim
tebrikler. biliyodum bana cıkmıcanı zaten arı cekılıslere hatılıp bosuna uzulmıyım bıdahakı seferee
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhanı bazı kısıler kesın kazancagım falan dıyodu onlara ne oldu???Biz şaka yaptık ciddiye aldıysan o senin sorunun. Kim nerden bilsin kesin kazanacağını ?
hanı bazı kısıler kesın kazancagım falan dıyodu onlara ne oldu???
benım sorunum falan deıl sordum sadece onlara ne oldu dıye herkezın adını bılmıoyurm sonucta. hemen muhalefet olmasan ölürsün dimi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenım sorunum falan deıl sordum sadece onlara ne oldu dıye herkezın adını bılmıoyurm sonucta. hemen muhalefet olmasan ölürsün dimio arkadaşlara çıkmamış
37+4 41 çekiliş hakkı ile kazanamadım ben...bunlara ilaveten çekilişler canlı olarak yayınlanacaktıama bu saatten sonra ne söylesek boş neyse kazanan arkadaşları tebrik etmek lazım