sanırım benımkı onaylanmıcak 18 olmadııgım ıcın 2:30 st önce doldurmustum formu. benımle aynı zamnda dolduranların hepsı onylanmıs. ne bıcım sans var bendede yha
ben senin yerinde olsam onay için yollanan formun hemen altında eklemek istediğiniz not diye bi bölüm var oraya sadece 1 kaç ayım kaldı 18imi doldurmaya beni ekleyin listeye derim..isteyenin 1 vermeyenin 2 yüzü 
zaten aynen öle demiştim az önce bir mail aldım çekiliş türkiyede yapılmıcakmıs ve milli piyango dışındaymış o yüzdende kabul ettiler. eğer türkiye yapılsaymıs kabul edılmıcekmısım. ingilterede yapılıyormus. vede yıl olarak 18 sayıldıgımdan sorun yokmuş çok şükür yha içim rahatladı bide bana hedıye cıkarsa tumden havalara ucarım artık
sanırım benımkı onaylanmıcak 18 olmadııgım ıcın 2:30 st önce doldurmustum formu. benımle aynı zamnda dolduranların hepsı onylanmıs. ne bıcım sans var bendede yha
ben senin yerinde olsam onay için yollanan formun hemen altında eklemek istediğiniz not diye bi bölüm var oraya sadece 1 kaç ayım kaldı 18imi doldurmaya beni ekleyin listeye derim..isteyenin 1 vermeyenin 2 yüzü 
zaten aynen öle demiştim az önce bir mail aldım çekiliş türkiyede yapılmıcakmıs ve milli piyango dışındaymış o yüzdende kabul ettiler. eğer türkiye yapılsaymıs kabul edılmıcekmısım. ingilterede yapılıyormus. vede yıl olarak 18 sayıldıgımdan sorun yokmuş çok şükür yha içim rahatladı bide bana hedıye cıkarsa tumden havalara ucarım artık 
kazanırsak ona kargo parasıda yetmez beyavv..
tişörtlerde yurtdışından geliyor diye biliyorum ben gerçi eline geçen oldumu bilmiyorum..ben tişört istemedim çünkü..ee hediyeler de kargo ücreti olmadan gelir büyük ihtimal..olsa da farketmez kazanacağımız hediyelere bakarsak..
kazanırsak ona kargo parasıda yetmez beyavv..
yeterkı kaznıyım yha kargo parasıda verırım artık kaz gelıcek yerden tavugumu esırgıyım dımı ama
Benim onaylanmış. Şu anda 72 tane onaylanan var.
Benim onaylanmış. Şu anda 72 tane onaylanan var.
yeterli bu kadar kafi bence..
bende istiyom iphone yada laptop farketmez ah keşkem ah keşkem
2 Hazirandaki çekilişe bence 470 kişi katılacak

Varmı baska tahmini olan, bakalım hangimizinki tutacak