Bağlanılan Hatırlatmalar

• Knedir?: 02 Haziran 2010

Gönderen Konu: K nedir?  (Okunma sayısı 100165 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ysr86

• Usta Kampanyacı
Ynt: K nedir?
« Yanıtla #460 : 27 Mayıs 2010, 17:29:14 »
Arşivleri karıştırırsanız ben demiştim doğru cevabı çok önceden ama sanırım emin olmadığım için dikkate almadınız :)

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #461 : 27 Mayıs 2010, 17:30:20 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
iyi fikirmiş  bak Edit :İsim kullananmak yasak.,

bu söz kime merak ettim

İsim kullanmak yasak yazıyo hala kime diye soruyosun  :D
« Son Düzenleme: 27 Mayıs 2010, 18:57:23 Gönderen: diazem »
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı pamukseker

• Usta Kampanyacı
  • Sabır şükür,dua açar her kapıyı
« Yanıtla #462 : 27 Mayıs 2010, 17:37:07 »
aaa bende varım ne dediğimi bile hatırlamıyorum heyecan yaptım  :P
Kaf dağı kadar yüksekte oIsan da, kefene sığacak kadar küçüksün. Unutma! Her şeyin bir hesabı var üzdüğün kadar üzüIürsün..

Çevrimdışı lonelycocuq

• Usta Kampanyacı
  • Beşiktaşım Oleyyyy
« Yanıtla #463 : 27 Mayıs 2010, 21:40:49 »
2Oden 25e atlama olmus...

Çevrimdışı Lc

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #464 : 28 Mayıs 2010, 00:19:09 »
listede çift isimli olanlardan biride benim ama şunu merak ediyorum  yırmıye yakın tahmın gonderdık kafa yorduk  her tahmın yollayışta ısmımı buyuk harflemi yazdım ?küçük harflemi yazdım?  ya da yazarsam ne olur listeye kaç kere girerim aklımın ucundan bıle geçmedi. bunun hesabını yapmadım açıkçası.bundan bir art niyet aramanın yanlış olduğunu düşünüyorum kaldı ki bu benim hatam da değil.Sistem yöneticisi arkadaş bunları ayıklayıp yayınlamalı.ipler mailler tlflar farklı belli sonuçta.artı belkide farklı kişileriz onu bile bilmiyorum. sadece bu başlıkta ismimi görmek canımı çok sıktı. benden kaynaklanmayan bir hata için suçlamak istemiyorum.
  her kampanyada hile yapan barış gülten beyde  dürüst dürüst yorumlar yazmış çıldırdım. adam gibi katıldıgım 2. kampanya bu herkez haddini bilsin konuşsun.

Çevrimdışı anermis

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #465 : 28 Mayıs 2010, 00:31:04 »
ben ipuçları verilmeden videolarla vermiştim doğru cevabı ismim var listede eşiminde görünce şaşırdım meğer oda katılmış benden habersiz 2 şansım var bu arada t-shirt lerden gelen varmı bana gelmedi

Çevrimdışı GÜLÇİN21

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #466 : 28 Mayıs 2010, 00:34:09 »
219    GÜLCAN BAŞ
220    gülcan baş
361    nazlı aydın
362    Nazlı Aydın
004 adna karaman
005 ADNAN KARAMAN
022 ali kemal gökçe
023 ALİ KEMAL GÖKÇE
062 Barbaros Tankaya
063 Barbaros Tankaya
076 bünyami ataş
077 bünyami ataş
088 canan bayar
089 Canan BAYAR
092 caner dem’r
093 CANER DEMİR
116 dilek battal
117 dilek battal
294 KAZIM TÖRÜN
295 KAZIM TÖRÜN
319 mehmet karaman
321 mehmet mustafa karaman
455 serap karaman
456 serap pınar karaman

facebook yasaklı burada facebook a girebilenler iletsin arkadaşlar

ya burda gülcaan baş var o ben degılım heralsı adımımı yanlıs yazmışlar ne:D
Demin fırına gittim. Fırıncı, ekmek sıcak diye eliyle zıplata zıplata getirince "Utanmıyormusun milletin ekmeğiyle oynamaya" deyip kaçtım. :D

Çevrimdışı jodi

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #467 : 28 Mayıs 2010, 00:49:32 »
Güncelleme (27 Mayıs 2010 saat 20:57) : Tüm değerli K nedir katılımcıları; 25 Mayısta yayınladığımız listede bazı kişilerin farklı email ve telefon numarası kullanarak birden fazla doğru tahmin ile listede birden fazla yer alındığıyla ilgili aldığımız şikayet ve eleştiriler üzerine aşağıdaki tüm katılımcıların çekiliş için T.C kimlik numaralarının onaylanması kararını aldık. Bu işlem, listenin çok daha güvenilir olmasını ve yasal olarak 18 yaşından küçüklerin listede yer almamasını sağlayacaktır.
T.C kimlik numaranızı doğrulamak için lütfen tıklayınız.

Bu işlemler zaman aldığından 28 Mayıs 2010 tarihinde düzenlemeyi planladığımız çekiliş 2 Haziran 2010 tarihine ertelenmiştir. Bu hiçbir şekilde keyfi bir uygulama olmayıp, tamamen sizlerden gelen talepler üzerine yapılmış ve herşeyi %100 güvenilir kılmak için yapılmıştır. Bu noktada anlayışınıza sığınıyor, bunu daha önce yapmadığımız için sizlerden özür diliyoruz. Lütfen tüm öneri ve eleştirilerinizi bize göndermekten çekinmeyiniz. Sizden gelen herbir email bizim için çok çok değerlidir.

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #468 : 28 Mayıs 2010, 00:51:12 »
Şimdi daha iyi oldu  ;D Helal olsun adamlara yaw işi sıkı tutuyolar
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı Lc

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #469 : 28 Mayıs 2010, 00:56:00 »
 valla ödül ne olursa olsun listeden çıkma pahasına t.c kimlik nomu asla göndermem katılan tüm arkdaşlara bol şans  ;D