siz yine de kapri kupri kirpu falan diyin bari çünkü kipru kesin değil yani eminim.
bi kipru "pardon kirpi" yüzünden yaprak dökümünü izleyemedim
siz yine de kapri kupri kirpu falan diyin bari çünkü kipru kesin değil yani eminim.
bi kipru "pardon kirpi" yüzünden yaprak dökümünü izleyemedim 
Söylemeceyeceğim dedim.Ama başkası söylediğine göre artık ben de söyleyebilirim.Doğru cevap kipru..
Kanıt mı istersiniz

?
Birazdan geliyor..
cevabı nereye yazacağız arkadaşlar.
zaten 8 mayısta büyük ipucu vereceklerdi orda kesin çok fazla kişi bulacaktır..sonuçta bu da her çekilişli kampanya gibi 100binleri bulacaktır..kimse üzülmesin yani çekilişte kazanma hakkımız azaldı diye..
kanıta gerek yoktu hatta bana kalırsa bunları kaldırsanız daha iyi olur nasılsa ismini verdiniz..yine de siz bilirsiniz..
Güzel kanıtlar bulmuşsunda bu umloa3wru2 harfleri ne oluyor yani belliki bişeyi temsilen koydular oraya ama ne birde kontör yerine var tabi. Ayrıca kipru eskiden var olan bişey bu K nedir yeni bir ürün için çıkan kampanya değil mi?
videolarda herşeyin adı k ile başlıyo video espriside buydu devlet sırrıydı sanki ne kadar önemli

teklif ver kazan sitesi işte
kiprunun anasayfasında açık arttırma için geri sayım sayacı var hani reklamlarda da geri sayım üzerine ya, birde "Kipru'dan alınacak Kipru Kodları aşağıdaki tarihler için geçerlidir" şeklinde yazı var sanırım kodlar burda kullanılıyor..