Gönderen Konu: blog kampanyaları hakkında  (Okunma sayısı 5132 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı firuzeyno10

• Usta Kampanyacı
blog kampanyaları hakkında
« : 03 Mayıs 2010, 16:06:38 »
lafım meclisten dışarı .....

blog kampanyası yapan çoğu arkadaşı buradan tanıyoruz.belli isimler hakkında şüphelerım yok ancak 2 gündür büyük araştırmalar yaptım.ve gerçekten çok üzüldüm ve şaşırdım.açıklanan blog kampanyalarını inceledıgımde inanın kazanan bazı isimler listede dahi yer almıyor.yada sahte hesaplar oldugu o kadar belli ediyorki kendını.bu zamana kadar 100 küsür blog kampanyasına katıldım ve hiç bir şey kazanamadım.tabi bu şans işi.nasipim yokmuş demek.ancak arkadaslar sizlere rica ediyoruım katıldığımız blog kampanyaları açıklandıktan sonra yarışmaının düzenlendığı postu bir inceleyelim.yazık ya hem sponsor firmaya yazık hemde biz gibi umut edip blogta yayınlayıp,bir sürü şartı yerine getiren insanlara yazık..lütfen tekrar söylüyorum bir çok dürüstce yapan bloger arkadaslarım var onlar kendını biliyor.alınmayın lütfen ;)

dikkatli olalım lütfen.ben bundan sonra eğer çekilişi firma yapacaksa o tür kampanyalara katılmaya özen gösteriyorum.
ve araştırmaya devam edecegım arkadaslar eğer şürhelendıgım durum olursa hemen firma ile irtibata geçicem.çünkü bıktım insaların insanları göz göre göre enayı hesabına almasına.

bu konuyu bir tartışma ortamı çıksın diye dğil bilgilendirme amaçlı açtım.eğer tartışma çıkarsa modlarımız tarafından silinmesını rica ediyorum.
« Son Düzenleme: 03 Mayıs 2010, 16:13:07 Gönderen: firuzeyno10 »

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
Ynt: blog kampanyaları hakkında
« Yanıtla #1 : 03 Mayıs 2010, 16:10:40 »
ay herkese guvendıgımden dolayı hıc ınceleme geregı duymadım ama gunah ya katılmak ıcın bır suru ıstegı yerıne getırıyoruz yok sıtesıne uye ol yok face gurubuna katıl blogunda yayınla gunah bence hakkımız oluyo  boyle yapanlarda allahtan korksunlar ne dıyım  :o :o >:(
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı kamile44

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 03 Mayıs 2010, 16:27:53 »
firuzeyno bende  dünden  belli aynı  görüşleri  içimden  geçirmiştim.hiç adaletli  olduğuna  inanmıyorum

Çevrimdışı firuzeyno10

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 03 Mayıs 2010, 16:29:33 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
firuzeyno bende  dünden  belli aynı  görüşleri  içimden  geçirmiştim.hiç adaletli  olduğuna  inanmıyorum

bu yüzden dikkatli olalım arkadaşlar .bazı insanlar hem bizi hem firmaları kullanmasınlar...rondom yada firma çekilişi olan blog yarısmalarına güvenim sonsuz..

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
« Yanıtla #4 : 03 Mayıs 2010, 16:32:56 »
bencede
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

awelya

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 03 Mayıs 2010, 16:34:34 »
Haklsınız  bende önceleri hep öyle düşünürdüm, yani blogum olmadan önce, şimdi aslında hileye ne kadar müsait olduğunu daha iyi görüyorum..

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
« Yanıtla #6 : 03 Mayıs 2010, 16:36:28 »
bende bır tane blogun adını vermıyecem katılım sartlarında benım facede yada msnde konustugum kısıler yarısmaya katılırken bıldırsınler demesınden sonra supheye dusmustum acıkcası artık pek katılmak ıstemıyorum ama yıne dayanamayıp katılıyorum  ???

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 03 Mayıs 2010, 16:44:15 »
aslında eğer gerçekten hile yapan arkadaşlar varsa bu çok üzücü bir durum çünkü gerçekten kampanyaya katılmak ve yayınlamak face de duyurmak için emek sarfediyoruz.
hiç yorum yazılan postu incelemek aklıma gelmedi.
iyi bir tespit yapmışsın firuzeyno :)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı adavapuru

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #8 : 03 Mayıs 2010, 16:50:46 »
Bu tür şeyleri bi kaç arkadaşımdan daha duymuştum gerçekten üzücü bir durum bende bilmeden bir sürü bloga katıldım hayret ediyordum neden kazanamıyorum diye sonra bir kaç blogu inceledim ve utanç verici şeyler gördüm insanlar oturup kendi kampanyalarına kendilerini katıyorlar ve kendilerine blogunda verdikleri hediyeleri alıyorlar hiç hoş degil bu durum bu 2 kuruşluk şey için kendinizi rezil etmekten başka bir işe yaramaz ne yazıkki kendime ait 3 blogum var ama asla hiç bir kampanyamda adı geçmez ancak kendi kampanyalarımı duyururum.2 adetini zaten biliyorsunıuz digeri de Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin dur izlemeye almak isterseniz duyuruyorum çok talep oldugundan dolayı bloguma burdan devam edebilirim kampanyalarıma ve özellikle sizden ricam ki beni tanıyanlar bilir sonuçları inceleyin açıkladıgımda veya listede katıldıgınız halde adınız yoksa hepinizi seviyorum.Bunları yapanları da kınıyorum.

Çevrimdışı Hayalkuzum

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Hayatımın dönüm noktası
« Yanıtla #9 : 03 Mayıs 2010, 17:01:23 »
bende hiç kazanamıyorum anlaşıldı durum şimdi. bizi uyardığın için teşekkür ederim arkadaşım.