firuzeyno bende dünden belli aynı görüşleri içimden geçirmiştim.hiç adaletli olduğuna inanmıyorum
firuzeyno bende dünden belli aynı görüşleri içimden geçirmiştim.hiç adaletli olduğuna inanmıyorum
bu yüzden dikkatli olalım arkadaşlar .bazı insanlar hem bizi hem firmaları kullanmasınlar...rondom yada firma çekilişi olan blog yarısmalarına güvenim sonsuz..
Haklsınız bende önceleri hep öyle düşünürdüm, yani blogum olmadan önce, şimdi aslında hileye ne kadar müsait olduğunu daha iyi görüyorum..
bende bır tane blogun adını vermıyecem katılım sartlarında benım facede yada msnde konustugum kısıler yarısmaya katılırken bıldırsınler demesınden sonra supheye dusmustum acıkcası artık pek katılmak ıstemıyorum ama yıne dayanamayıp katılıyorum
aslında eğer gerçekten hile yapan arkadaşlar varsa bu çok üzücü bir durum çünkü gerçekten kampanyaya katılmak ve yayınlamak face de duyurmak için emek sarfediyoruz.
hiç yorum yazılan postu incelemek aklıma gelmedi.
iyi bir tespit yapmışsın firuzeyno
Bu tür şeyleri bi kaç arkadaşımdan daha duymuştum gerçekten üzücü bir durum bende bilmeden bir sürü bloga katıldım hayret ediyordum neden kazanamıyorum diye sonra bir kaç blogu inceledim ve utanç verici şeyler gördüm insanlar oturup kendi kampanyalarına kendilerini katıyorlar ve kendilerine blogunda verdikleri hediyeleri alıyorlar hiç hoş degil bu durum bu 2 kuruşluk şey için kendinizi rezil etmekten başka bir işe yaramaz ne yazıkki kendime ait 3 blogum var ama asla hiç bir kampanyamda adı geçmez ancak kendi kampanyalarımı duyururum.2 adetini zaten biliyorsunıuz digeri de Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin dur izlemeye almak isterseniz duyuruyorum çok talep oldugundan dolayı bloguma burdan devam edebilirim kampanyalarıma ve özellikle sizden ricam ki beni tanıyanlar bilir sonuçları inceleyin açıkladıgımda veya listede katıldıgınız halde adınız yoksa hepinizi seviyorum.Bunları yapanları da kınıyorum.
bende hiç kazanamıyorum anlaşıldı durum şimdi. bizi uyardığın için teşekkür ederim arkadaşım.