Gönderen Konu: Oynamak isteyen hamurların hikayesi Oyun Hamurları Yarışması  (Okunma sayısı 1263 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kirnak58

• Usta Kampanyacı

AMAÇ: Anasınıfı(6 yaş), ilköğretim 1.ve 2. sınıf çocuklarının yaratıcı düşüncelerini ve hayal güçlerini oyun hamuru ile yapılacak 3 boyutlu çalışmalarla desteklemek

KAPSAM: Yarışma Türkiye genelindeki tüm resmi ve özel okul öncesi eğitim kurumlarının ana sınıfı grubu çocukları ile ilköğretim okullarındaki ana sınıfı, 1.sınıf ve 2. sınıf çocuklarını kapsamaktadır.

KATILIM KOŞULLARI:

1-Yarışmaya her çocuk bir (1) ürün ile katılabilir.
2-Bitmiş ürünün 4 farklı açıdan çekilmiş fotoğrafını yarışmanın web sayfasına gönderen ve web sayfasındaki yarışma katılım formunu dolduran her okul ve öğrenci yarışmaya katılmaya hak kazanır.
3-Yarışma web sayfasındaki yarışma katılım formunu dolduran ve yarışmaya proje gönderen her okul ve öğrenci yarışma şartnamesini kabul etmiş sayılır.
4-Yarışmada özellikleri nedeniyle AMOS markalı i-clay oyun hamuru kullanılacaktır.
4-Ürünlerin oluşturulmasında farklı renklerde AMOS markalı i-clay oyun hamuru ve farklı nesneler kullanılabilir.
5-Özel eğitime gereksinim duyan tüm çocuklar yaş sınırı olmadan yarışmaya katılabilecektir.
6-Projeler yapılırken her konu işlenebilir.
7-Katılım formları ve şartname, yarışmanın web adresi olan Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin veya Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin dan temin edilebilir.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin