0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yok o site ömrünü tamamladı. 2 senedir yayındaydı, ocak ayında kapandı. Maille sordum ben hatta şimdilik kampanya yokmuş yeni. İyi kontör kazanıyordum ordan ama kapandı artık.
Kasım ya da aralıkta 50 kuruşa düşmüştü, hatta sitede fotoğrafını koyup yeni kategori açmışlardı. 50 kuruşa düşmesinin sevincini gösteren videoları falan istiyordu.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKasım ya da aralıkta 50 kuruşa düşmüştü, hatta sitede fotoğrafını koyup yeni kategori açmışlardı. 50 kuruşa düşmesinin sevincini gösteren videoları falan istiyordu. ama önceleri sifre varmıydı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKasım ya da aralıkta 50 kuruşa düşmüştü, hatta sitede fotoğrafını koyup yeni kategori açmışlardı. 50 kuruşa düşmesinin sevincini gösteren videoları falan istiyordu. ama önceleri sifre varmıydı yoktu.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKasım ya da aralıkta 50 kuruşa düşmüştü, hatta sitede fotoğrafını koyup yeni kategori açmışlardı. 50 kuruşa düşmesinin sevincini gösteren videoları falan istiyordu. ama önceleri sifre varmıydı yoktu. Ozaman bekleyip görelim bu şifre boşa degildir...