SALİNA TUZ’DAN KAMPANYA
Kampanya Hediyeleri
Türkcell’den Faturalı, Hazır Kart ve Muhabbet Kartlılara çok sayıda 25,50 ve 100 kontör kazanma şansı.
Kazanma Şansı
Kampanya döneminde Salina Tuz’dan 750 gr. tuz alanlar her poşet içinde bulunan Kontör Hediye Şans Kuponunu açtıklarında kontör kazanıp kazanmadıklarını öğrenme imkanı buluyorlar. Kontör kazandığını öğrenen tüketicinin, Kontör Hediye Şans Kuponundan çıkan 8 haneden oluşan şifre ile adını ve soyadını aralarında boşluk bırakarak Türkcell 2363’e kısa mesaj olarak gönderdiğinde kontör kazandığına ilişkin bilgiler şifrenin gönderildiği cep telefonuna ulaşıyor.
Kampanyanın Geçerlilik Süresi
1 Mayıs 2008 – 1 Mayıs 2009 tarihleri arasında geçerlidir.
Kampanyadan Kimler Yararlanabilir?
Bu kampanya 1 Mayıs 2009 tarihine kadar geçerlidir.
Bu kampanyadan sadece Turkcell Faturalı, Hazır Kart ve Muhabbet Kart'tan kısa mesaj gönderenler faydalanabilirler.
Kampanya Bilgileri
Kampanyaya katılım Turkcell Faturalı için 2 kısa mesaj(1 kısa mesaj= 0,21 YTL, KDV dahil, ÖIV hariç), Hazır Kart ve Muhabbet Kart için 4 kontör olarak ücretlendirilecektir.
Turkcell kısa mesaj ve kontör fiyatlarında meydana gelecek değişiklikleri yansıtma hakkını saklı tutar.
Hediye kontör yüklemesi katılımı takip eden 48 saat içerisinde gerçekleştirilecek, dakika yüklemesi ise bir sonraki fatura dönemine yansıtılacaktır.
Yüklenen hediye dakikalar sadece Turkcell'den Turkcell'e yapılan aramalar için geçerli olup 3 fatura dönemi içerisinde kullanılması gerekmektedir. Kampanya kapsamında yükleme yapılan faturalı hatların iptal, devir ve ihyasında yüklemesi yapılan dakikalar geçerliliğini yitirecektir. Bu kampanyada her 100 puan Hazır Kart ve Muhabbet Kartlarda 100 kontör, Turkcell Faturalı'da ise 25 dakikayı içermektedir.
Kısıtlamalar
Kampanya süresinin bitiminden sonra gönderilecek şifreler kabul edilmeyecektir.
İletişim
Tunus Cad. No: 9 / 17 Kavaklıdere / ANKARA
güzel bi kampanyaya benziyor
ben almıştım şansını tekrar deneyin çıkmıştı..
ben almıştım şansını tekrar deneyin çıkmıştı..
Peki neden kampanyayı paylaşmamıştın??
çünkü boş yok diyordu..paketin içinden 5 kontur dahi çıkmadı.ben inanmadım ki açtıgım konuya inanılsın..
Yukarıdaki şartlar öyle demiyor ama.. Bir hata varsa firma ile iletişime geçseydin.. Forumun kampanya şikayet bölümüne yazabilirsin aynı zamanda..
arkadaşım dün aldım yine şansını deneyin çıktı..
yukarıdaki kampanya yazısında zaten boş yok yazmıyor, timsah bunu demek istemiş. paketi açınca kazanıp kazanamadıklarını göreceklerdir diyor. yani boş çıkabilir diyor.
güzel kampanyaya benziyor bakalım ...
kazanıp kazanamadığını anında öğrenebildiğin kampanyaları çok seviyorum