Gönderen Konu: İnternethaber Led Tv Ödüllü Yarışma  (Okunma sayısı 1635 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
İnternethaber Led Tv Ödüllü Yarışma
« : 30 Nisan 2010, 13:38:24 »
Bilgi birikiminize güveniyor musunuz? Öyleyse hemen bilgisayar başına... Hem eğlenin hem de ödül  kazanın .... 

Genel Kültür, Tarih, Müzik, Spor, Sinema ve Edebiyat alanında oluşan 6 kategoriden herhangi birinde bilgi deneyimizi ölçebilirsiniz. Bunun için herhangi bir ön şart yok. Kategorilerden birini seçerek başlayacağınız yarışmada en kısa zamanda vereceğiniz doğru cevaplar sizi adım adım ödülümüze yaklaştıracak.

HER AY ÜÇ KİŞİYE ÖDÜL VERİLECEK

İnternethaber'in düzenlediği yarışmaya katılan adaylar ilk üçe girmek için yarışacak. Her ay yapılacak değerlendirmeler sonucunda üç kişiye ödül verilecek. Tüm kategorilerin toplamında en yüksek puanı toplayan üç okurumuz sırasıyla büyük ödüllere hak kazanacak..

ASLAN PAYI AYIN BİRİNCİSİNE: LED TV

Yarışmada birinci olan okuyucumuz Vestel 42PF8020 42"LED TV marka televizyon kazanmayı hak edecek.

OKURLARIMIZA ÖNEMLİ NOT: İNTERNETHABER'İN BİLGİ YARIŞMASINDA TOPLAMDA 9 BİN SORU YER ALMAKTADIR.. ÖDÜL KAZANMAK İÇİN YARIŞMAK İSTEYEN OKURLARIMIZIN, TÜM SORULARIN TEK ÇATI ALTINDA BİRLEŞTİĞİ "GENEL KÜLTÜR" KATEGORİSİNDE EN YÜKSEK PUANI SAĞLAMALARI GEREKMEKTEDİR.. "GENEL KÜLTÜR" DIŞINDAKİ KATEGORİLERDE SAĞLANAN PUANLAR YARIŞMAYA DAHİL EDİLMEYECEKTİR..

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Hediyeler 3 tane sanırım...
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı ecrim

• Usta Kampanyacı
    • Womans in your town for night
Ynt: İnternethaber Led Tv Ödüllü Yarışma
« Yanıtla #1 : 30 Nisan 2010, 13:44:53 »
bu konu açık değil miydi yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin