Gönderen Konu: blog kampanyaları hakkında  (Okunma sayısı 4804 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
Ynt: blog kampanyaları hakkında
« Yanıtla #10 : 03 Mayıs 2010, 17:04:44 »
zaten kazandıgım kısılerın bloglarıda burdakı arkadaslar dır bırı aysel mesela gunah ya tanımadık bloglara katılmamak lazım hıc olmazsa umut etmeyız
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı Qandalf

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 03 Mayıs 2010, 17:07:16 »
uyarınız için tşekkürler bundan sonra daha seçici davranalım o zaman

Çevrimdışı derya3

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 03 Mayıs 2010, 17:07:51 »
böyle kişiler yüzünden tüm blog sahipleri zan altında kalıyor benim 10 tane blogum var ama asla kendi çekilişime başka isimle katılım yapmadım yapmamda yalnızca çekilişleri duyurmak için kullanıyorum çok önce açılmış bloglar diğerleri zaten 2 kuruşluk şey için günaha girmek istemem  >:(
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #13 : 03 Mayıs 2010, 17:08:39 »
an azından bizlerde yayınlarken daha seçici davranalım hem ümitlenmeyiz hemde boşa gitmez emeklerimiz.

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
« Yanıtla #14 : 03 Mayıs 2010, 18:52:22 »
ben zaten katılımımı azalttım blog kampanyalarına sıkıcı olmaya başladı bence.sürekli onları görmek sıktı beni :-\
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı betty86

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #15 : 03 Mayıs 2010, 19:49:42 »
bende katılmıyorum bu tür kampanyalara, yazdıklarınıza bu konuda sonuna kadar katılıyorum

Çevrimdışı masumkedi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #16 : 04 Mayıs 2010, 02:28:35 »
Evet arkadaşlar bende böyle duyumlar almıştım, dikkatli olmak gerek benim kampanyalarımıda inceleyebilirsiniz içim gayet rahat bu konuda, beni rahatsız eden konu ise 1 kişi emek verip 1 firma buluyor arkasından diğer bloggerlar o firmayı mail bombardımanına tutuyor, bu hiç hoş değil, sonuçta 1 blog o firmayla kampanya yapıyor zaten, emek verip bulmuş firmayı, ayrıca herkesin aynı hediyeden vermeside hoş gelmiyor bana, firmalarında suçu var tabi, biriyle anlaştıysa diğerlerine hayır demeli. Şahsen çok fazla blogta firma adını duyduğumda firma itici gelmeye başlıyor bana. Ben kampanyalarımı yaparken kimsenin bulamadığı bir firma olmasına dikkat ediyorum ancak kampanyamın 2. günü başka blogta görünce sinirim bozuluyor. Lütfen buna bir son verelim artık.

Çevrimdışı YeniSahip

• Usta Kampanyacı
    • Facebook
« Yanıtla #17 : 04 Mayıs 2010, 02:34:44 »
Ben de diyorum, neden bu bloglardan hiç kazanamadım. :)

Şanssızlık işte..! :)

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #18 : 08 Mayıs 2010, 12:06:56 »
ilginç masum kedi gibi blog kampanyalarında titizlikle değindiğim 1 konu var.
onunla aynı fikirdeyim.

birisi emek verip kampanya yapacak bir firma buluyor ardından bir kaç kişi daha o firmaya yazıyor .ilk bulan kişi üzülüyor.benim başıma gelmedi böle bişi ama uzaktan izliyorum.
bulan kişi hele bi bitirsin kampanyası bekleyeleyim sonra yaparız.daha ii olmaz mı arkadaslar
aynı kampanya 4 5blogta birden olunca hoş olmuyor.
birde ben 3 blogtan ödül kazandım 3üde kargo ödemeli geldi.ben blogumda hiç kargo ödetmedim.ilk baştan anlaşırım.
hediyeye para verince insan sevinemiyor çünki.bu konuya dikkat etse blog arkadaslarım güzel olur.

kazananı acıklama konusunda bazı yazdıklarınızı görünce şaşırmadım değil benim dikkatimi çeken bikaç yer oldu.

ben blogumda haksızlık olmasın diye genelde firmalara çektirirm çekilişi onlar belirler.
sadece 2 kampanyamda siz seçin dediler bende random ile belirledim random resmini bloğa koydum.
keşke herkes işinde titiz olsa

Çevrimdışı derya3

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #19 : 08 Mayıs 2010, 12:50:18 »
bende katılıyorum firmalar seçiyor blogları ama en azından bir blog kampanyası bittikten sonra diğeri başlasa yada değişik hediye olsa daha iyi olur diye düşünüyorum

kargoya gelince kampanyaya başlatmadan kargo şartını benim gibi tüm blogger arkadşlarda belirtiyordur sanırım doğrusuda bu zaten ama son kampanyamda sorun oldu bazı kazananlar kargo ödedi belirtiğim gibi kazanan kişilerede firmayla görüştüm karışıklık olmuş faturalar ellerinde ise ücreti geri alabilecekler keşke olmasaydı ama çok üzüldüm gerçekten

çekiliş konusuna gelince kul hakkını bilen zaten allahtan korkar kuldan korkmasada