Gönderen Konu: GulininPenceresi Kampanya Sonuçları (gulininpenceresi.blogspot.com)  (Okunma sayısı 78751 defa)

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı oyaylali

• Deneyimli Kampanyacı
benim sabunlarım hala gelmedi  ???
Özlem'in Güncesi

Çevrimdışı gulininpenceresi

• Deneyimli Kampanyacı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
benim sabunlarım hala gelmedi  ???

bugün eline ulaşması gerek..ulaşmassa bana smylermisini tekrar..

• Deneyimli Kampanyacı
bindi fantasia nel dessert meyveli turta kazananı

ebru yüksel'dir..bugün kendisine gönderim yaptım afyetle yesin inaşallah :)

Çevrimdışı oyaylali

• Deneyimli Kampanyacı
sabunlar az önce geldi ama resimlerdeki sabnlarla alakası yok.bi tanesinin üstünde neyli olduğu bie azmıyor. iğeri muzlu çileklymiş.rengi siyah gibi.akşam resim atarım.
Özlem'in Güncesi

• Deneyimli Kampanyacı
sabunlar az önce geldi ama resimlerdeki sabnlarla alakası yok.bi tanesinin üstünde neyli olduğu bie azmıyor. iğeri muzlu çileklymiş.rengi siyah gibi.akşam resim atarım.

rengine aldanmayın bence çok hoş kokuyorlar banada kahverengi geldi ama önemli olan görüntüsü değil bence,firma o şekilde göndermiş yapabileceğim bişey yok,kusura bakmayın..

Çevrimdışı firuzeyno10

• Usta Kampanyacı

sonuçta kazandın oyalı biz onuda kazanamdık.önemli olan kokusu ve fonksiyonu dene bence önce..

Çevrimdışı akeldan

• Deneyimli Kampanyacı
  • aşk bir rüya..
ben living naturele yorum yazmıştım ebnim yorumumu yayınlamadınız ama :( aklıma geldi söyleyeyim dedim.şartları da yerine getrmştm :(
hiç bi kampanyadan kazanamıom zaten :P
eskisi gibi giremeyeceğim. mesajlara geç cevap verebilirim

Çevrimdışı oyaylali

• Deneyimli Kampanyacı

rengine aldanmayın bence çok hoş kokuyorlar banada kahverengi geldi ama önemli olan görüntüsü değil bence,firma o şekilde göndermiş yapabileceğim bişey yok,kusura bakmayın..

yüzümü yıadım süper.tekrar teşekkürler...
Özlem'in Güncesi

Çevrimdışı oyaylali

• Deneyimli Kampanyacı

sonuçta kazandın oyalı biz onuda kazanamdık.önemli olan kokusu ve fonksiyonu dene bence önce..

evet sonuçta kazandım ama o sabunlar çok dekoratifti.banyodaki sepetime koycaktım rengarenk ondan onlara çok heves etmiştim.ama bunlarıda çok sevdim. gerçkten süper.
Özlem'in Güncesi

Çevrimdışı cicikan

• Usta Kampanyacı
ben living naturele yorum yazmıştım ebnim yorumumu yayınlamadınız ama :( aklıma geldi söyleyeyim dedim.şartları da yerine getrmştm :(
hiç bi kampanyadan kazanamıom zaten :P

bence sen katılamıyorsun benim blogumada yazdığını söyledin ama blogumda yorumun gözükmüyor kii benim blogum da yorum yazılır yazılmaz ekleniyor hemde bence bizde suç arama sen yazamıyorsun sanırım bir sorun var yaptılarında google hesabın yoksa adsız olarak yorum bırakmayı dene bakalım o zaman olur tahminimce bol şannsss:)