0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benim sabunlarım hala gelmedi
sabunlar az önce geldi ama resimlerdeki sabnlarla alakası yok.bi tanesinin üstünde neyli olduğu bie azmıyor. iğeri muzlu çileklymiş.rengi siyah gibi.akşam resim atarım.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsabunlar az önce geldi ama resimlerdeki sabnlarla alakası yok.bi tanesinin üstünde neyli olduğu bie azmıyor. iğeri muzlu çileklymiş.rengi siyah gibi.akşam resim atarım.rengine aldanmayın bence çok hoş kokuyorlar banada kahverengi geldi ama önemli olan görüntüsü değil bence,firma o şekilde göndermiş yapabileceğim bişey yok,kusura bakmayın..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsabunlar az önce geldi ama resimlerdeki sabnlarla alakası yok.bi tanesinin üstünde neyli olduğu bie azmıyor. iğeri muzlu çileklymiş.rengi siyah gibi.akşam resim atarım.sonuçta kazandın oyalı biz onuda kazanamdık.önemli olan kokusu ve fonksiyonu dene bence önce..
ben living naturele yorum yazmıştım ebnim yorumumu yayınlamadınız ama aklıma geldi söyleyeyim dedim.şartları da yerine getrmştm hiç bi kampanyadan kazanamıom zaten