0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingeldi canım hediye:) kargo ücretini bi haber alırsan banada haber ver. 15 tl çok pahalımış ya:(tamam canım firmadan haber bekliyorum..normalde kargo onlara aitti çünkü..kargo ücretini hala yatırmamışlar hesabıma? bi bilgin varmı?tekrar mail gönderdim canım..ama onalrdan sana ulaşmalarını istedim ayrıca..irtibatta olalım yine..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingeldi canım hediye:) kargo ücretini bi haber alırsan banada haber ver. 15 tl çok pahalımış ya:(tamam canım firmadan haber bekliyorum..normalde kargo onlara aitti çünkü..kargo ücretini hala yatırmamışlar hesabıma? bi bilgin varmı?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingeldi canım hediye:) kargo ücretini bi haber alırsan banada haber ver. 15 tl çok pahalımış ya:(tamam canım firmadan haber bekliyorum..normalde kargo onlara aitti çünkü..
geldi canım hediye:) kargo ücretini bi haber alırsan banada haber ver. 15 tl çok pahalımış ya:(
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingeldi canım hediye:) kargo ücretini bi haber alırsan banada haber ver. 15 tl çok pahalımış ya:(tamam canım firmadan haber bekliyorum..normalde kargo onlara aitti çünkü..kargo ücretini hala yatırmamışlar hesabıma? bi bilgin varmı?tekrar mail gönderdim canım..ama onalrdan sana ulaşmalarını istedim ayrıca..irtibatta olalım yine..tamam cnm.
evet halloldu çok şükür:=)
dekorpark kampanyası sonuçları için firmadan haber belemedeyim arkadaşlar..bilginiz olsun istedim..