Gönderen Konu: Petrol Ofisi İnanacaksin.com  (Okunma sayısı 8798 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
Petrol Ofisi İnanacaksin.com
« : 28 Nisan 2010, 23:38:12 »
Kampanya Tarihi:
28.04.2010-28.06.2010
Kampanyanın geçerli Olduğu Yerler:
Türkiye geneli
Kampanyaya Katılım Biçimi:

Kampanya döneminde tüketiciler, Petrol Ofisi’ne ait Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin internet sitesine ücretsiz girip yakıt kullanım tasarrufu ile alakalı bilgilendirici videoları izledikten sonra, yakıt tasarrufu ile ilgili 6 adet çoktan seçmeli cevabı videolarda net bir şekilde belirtilen soruları doğru olarak cevapladıkları ve daha sonra ekrana gelecek kayıt formundaki ad, soyad, adres, telefon ve e-mail bilgilerini eksiksiz doldurdukları zaman 1 (bir) çekiliş hakkı kazanıp çekilişe katılacaklardır. Her tüketici kampanyaya bir kez katılabilir.

Açıklamalar:
Bu kampanya Petrol Ofisi A.Ş. tarafından Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 21.04.2010 tarihli ve B.07.I.MPİ.0.13.00.02-401.02.99-876-3879 sayılı izni ile düzenlenmiştir. Kampanya 28.04.2010-28.06.2010 tarihleri arasında gerçekleşecektir. Kampanya tarihleri arasında tüketiciler Petrol Ofisi’ne ait Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin internet sitesine ücretsiz girip yakıt kullanım tasarrufu ile alakalı bilgilendirici videoları izledikten sonra, videolar ile ilgili 6 adet çoktan seçmeli soruyu doğru olarak cevapladıkları ve daha sonra ekrana gelecek kayıt formundaki ad, soyad, adres, telefon ve e-mail bilgilerini eksiksiz doldurdukları zaman 1 (bir) çekiliş hakkı kazanıp çekilişe katılacaklardır. Her tüketici kampanyaya bir kez katılabilir. Kampanyaya aynı isim ile yapılan mükerrer katılımlarda ilk internet kaydı çekilişe dahil edilecektir. Çekilişte, 1 kişiye 2010 model Opel Insignia (Sports Tourer 1.6 Cosmo 180 Hp) otomobil verilecektir. İkramiye çekilişle belirlenen talihliye ve taahhüt edildiği şekilde teslim edilecektir. Çekiliş 02.07.2010 tarihlerinde saat 10.00’da U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Gülbahar Mh. Cemal Sururi Sk. Halim Meriç İş Merkezi No:25 D:40 Mecidiyeköy/İSTANBUL adresinde bulunan konferans salonunda noter huzurunda isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir. Kazanan talihliler 07.07.2010 tarihli Radikal Gazetesi Türkiye baskısında duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır. Postada meydana gelen gecikmelerden Petrol Ofisi A.Ş. sorumlu tutulamaz. Asil talihliler, 22.07.2010 tarihine kadar, yedek talihliler 06.08.2010 tarihine kadar kimliği ile U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri’ne başvurmaları halinde ikramiyelerini teslim almaya hak kazanacaklardır. Bu tarihlere kadar kimliği ile başvurmayan talihliler ikramiyelerini teslim alamazlar. Kazanılan hak devredilemez, nakde veya mala çevrilemez. KDV ve ÖTV dışında ikramiye ile ilgili tüm vergiler ve yasal yükümlülükler talihlilere aittir. Bu çekilişe Petrol Ofisi A.Ş. ve U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri çalışanları ve 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış olsalar dahi kazanmaları halinde ikramiyeleri verilmez. Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgiyi 0212 212 40 30 nolu U2 Kampanya Danışma Hattı’ndan öğrenebilirsiniz. Bu çekilişe katılan herkes, yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılır.

U2  sitesinden alıntıdır..
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı renginilerengarenk

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Petrol Ofisi İnanacaksin.com
« Yanıtla #1 : 28 Nisan 2010, 23:53:13 »
izledim sonrada kamera arkasını izletti ama form çıkmadı aceba yanlış yaptığım birşeymi var

Çevrimdışı ayar85

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 28 Nisan 2010, 23:56:36 »
biraz beklemeliyiz sorun bende de aynı.

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 29 Nisan 2010, 00:20:48 »
Soruların cevaplarını yazarsanız seviniriz. ;D

Çevrimdışı mimiabla

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #4 : 29 Nisan 2010, 01:25:42 »
sanırım daha başlamamış

Çevrimdışı beyazgülüm

• Usta Kampanyacı
  • Varlığını hissetmedimki yokluğun bana koysun ...
    • kalp-agrisi
« Yanıtla #5 : 29 Nisan 2010, 10:53:11 »
cevapları yazıcak bır bılge varmı ;D
arkadslar artık nete pek takılamıyorum vaktım olmuyo o yuzden kımseye destek olamıyorum. kusura bakmayın gunde sadece 30 dk neteyım. :( :(

Çevrimdışı pdruzm

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #6 : 29 Nisan 2010, 16:36:05 »
İnanmıyorum :D Çünkü ortada bişi yok ;D ;D

Çevrimdışı sevketaktas

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #7 : 29 Nisan 2010, 16:52:20 »
kampanya başladı mı yoksa bende mi sorun var.

Çevrimdışı nilgün27

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 29 Nisan 2010, 19:25:30 »
bence başlamammış kampanya

Çevrimdışı pdruzm

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #9 : 01 Mayıs 2010, 13:04:27 »
Hala inanmıyorum :)