Gizle
Avon Türkiye TurkiyeAvon Twitter Sayfamızı takip ederek kazanan talihlerimiz belli oldu! SADECE ilk 5 talihlimiz var ve son 5 TALİHLİDEN BİRİ OLMAK için şansınız devam ediyor! E-postalarınızı bekliyoruz! 1. TALİHLİMİZ: HATİCE ÇEVİK (elimkolum kullanıcı adıyla) ESKİŞEHİR 2. TALİHLİMİZ: ZEYNEP EDALI (aknas kullanıcı adıyla) ANTALYA
Avon Türkiye 3. TALİHLİMİZ: MEHMET YURTCU (myurtcuu kullanıcı adıyla) KOCAELİ 4. TALİHLİMİZ: BEYTÜL KABAKLI (shadyzm kullanıcı adıyla) ADANA 5. TALİHLİMİZ: CANSU YILDIZ (tlgcns kullanıcı adıyla) ESKİŞEHİR Tekrar tebrikler... "TurkiyeAvon" Twitter sayfamızı takip edenler için sürprizlerimiz devam edecek:)
2. kez göndersek olur mu 
bende dusunuyorum göndersekmı acaba
herkesin ücretsiz olarak sahip olabiliceği ve kim tarafından açıldığı belli olmayan bi gmail/twitter hesabına güvenip nasıl tüm bilgilerinizi yolladınız, anlayamadım...
avon bu sefer biraz ayıp ediyor gibi. tamam facebook kampanyasında dünyaları dağıttılar lafım yok bu fırsatla tekrar teşekkür ediyorum kendilerine

.ama verecekleri 10 maskara için 1000 kişinin isim soyisim,telefon,adres bilgilerini istemeleri olmamış sanki
inanamıyorum ya ben kazanmısım onca kisinin içinde cok sevindim merakla bekliyorum
son 5talihli ye noldu arıyorum tarıyorum bi türlü göremedim..
avon bu sefer biraz ayıp ediyor gibi. tamam facebook kampanyasında dünyaları dağıttılar lafım yok bu fırsatla tekrar teşekkür ediyorum kendilerine
.ama verecekleri 10 maskara için 1000 kişinin isim soyisim,telefon,adres bilgilerini istemeleri olmamış sanki 
zaten her kampanyaya katılırken bu bilgileri içeren bir form dolduruyoruz. niye avonda sorun olduki. ben şimdi tekin acara katıldım doğum tarihime kadar yazmak zorunda kaldım.