Sayın ....................
Postalama işlemlerimize başladık. Adresinizi bizimle yeni paylaştığınız için listemize yeni eklendiniz, en kısa zamanda ürünlerimiz adresinize ulaştırılacaktır.
Mutlu günler
ALPHANOVA
cuma günü geldi
yani mail cuma günü geldi
bizede gelecek kuzenime ne gelecek
bana geleli 15 günü geçti mail ama ürün yok
bende yeni istekte bulundum. sitelerine de üye oldum.
lütfen gelen ne geldiğini detaylı yazarsa en azından hepimiz fazladan 12 ytl kargo parası vermemiş olacağız.
Umarım kargo parasına değecek şeyler gelir.
banada cevap geldi ama daha gönderim filan olmadı gelen varsa paylaşır mı lütfen mailden kaç gün sonra geldi
12 ytl alacaklar mı isterlerse ben kargoyu geri gönderirim
12 ytl alacaklar mı isterlerse ben kargoyu geri gönderirim 
ben istedim bana göndericeklerni yazdılar ama daha gelmedi 3 gün oldu gelir heralde
üç gün mü??? bana tamam demelerinin üzerinden bir aydan fazla geçti ama şans bakarsın sana 4. gününde gelivermiş:) inanmıyorum artık göndereceklerine hipp de bu da bi iki kişiye gönderdi biz de öööölee kargo yolu bekliyoruz notlarını verdim artık reklamlarını yaptılar bizle işleri bitti..birine 200 liralık mal yollamasalar kim biliyordu alphanova ürünlerini de mi ama
üç gün mü??? bana tamam demelerinin üzerinden bir aydan fazla geçti ama şans bakarsın sana 4. gününde gelivermiş:) inanmıyorum artık göndereceklerine hipp de bu da bi iki kişiye gönderdi biz de öööölee kargo yolu bekliyoruz notlarını verdim artık reklamlarını yaptılar bizle işleri bitti..birine 200 liralık mal yollamasalar kim biliyordu alphanova ürünlerini de mi ama
bebek mamalarının gelmesi uzun sürüyor bana milupa ve bebelactan 3 haftada anca geldi